Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak tak. Zapewne ty z tych co widok znęcania sie nad dzieckiem nie robi na tobie wrażenia ale za to znecanie sie nad pieskiem to piany na pysku dostajesz...
No, np. ja tak mam… za znęcanie się nad zwierzętami urywam łeb a na czyjeś bachory mam wyjebane, i co mi zrobisz ?
No, np. ja tak mam… za znęcanie się nad zwierzętami urywam łeb a na czyjeś bachory mam wyjebane, i co mi zrobisz ?
Nic, jesteś jeszcze dzieckiem z mlekiem pod mysim wąsem... podrośniesz może zmądrzejesz.
Co ty robisz na tej stronie? Może jeszcze obraź mu matkę
Przecież to bandera jest z ukru poznaję po pusta łeb
Wpadł do rzeki a jak to pies i potrafi pływać to wylezie na brzeg gdzieś.
Teraz jak mu się uda nie trafic na człowieka to przeżyje.
Nic, jesteś jeszcze dzieckiem z mlekiem pod mysim wąsem... podrośniesz może zmądrzejesz.
No ta, czym innym mógł zabłysnąć taki „kogucik” nie mierz innych swoją miarą, jeszcze byś się zdziwił koguciku matołku.
(..,)
Jestem na stronie bo lubię materiały zamieszczane tutaj ale jak widzę filmiki ze znęcania się nad zwierzętami i ten chory ubaw niektórych z Was to świadczy ze macie mocno zje... psychikę.
obawiam się, że my wszyscy tutaj mamy zjebaną psychikę... nie ma się co oszukiwać
Pamiętacie ten stary dowcip o truskawkach?
Na polu truskawek, obok szpitala psychiatrycznego rolnik nawoził pole obornikiem, wariat wyjrzał z za płotu i się pyta:
- Co Pan robi?
- Nawożę truskawki - odpowiedział rolnik.
- Aha - powiedział wariat i sobie poszedł. Za chwilę wraca i znowu pyta:
- Co Pan robi?
- Nawożę truskawki - znowu odpowiedział rolnik. I tak w kółko, wariat się pytał, rolnik odpowiadał. W końcu nie wytrzymał i wkurzony krzyknął:
- Posypuję truskawki gównem, do cholery!
Wariat się zadumał:
- My w szpitalu posypujemy truskawki cukrem - opowiedział zdziwiony.
Pomyślał chwilę i radośnie zawołał:
- No, ale my to jesteśmy pojebani!
obawiam się, że my wszyscy tutaj mamy zjebaną psychikę... nie ma się co oszukiwać
Jak to mawia mój znajomy: "Wszyscy są pojebani, ale nie każdego stać na diagnozę od specjalisty"
Tak tak. Zapewne ty z tych co widok znęcania sie nad dzieckiem nie robi na tobie wrażenia ale za to znecanie sie nad pieskiem to piany na pysku dostajesz...
W końcu żeś napisał coś ciekawego 🏆😃
kiedyś jak poszliśmy na ryby ,znikł na chwilę i przybiegł cały ujebany w białych robakach a jebało od niego niemiłosiernie... wytarzał się cały w padlinie..., za łapy i z główki w toń.. za 4 razem wypłynął po 100m i zposzedł do domu.. ale już nigdy się nie ubrudził....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów