Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak bardzo trzeba mieć ..... w głowie aby pisać takie rzeczy. Pies jest przerażony, piszczy ze strachu a Ty masz ubaw. Pusta łeb
Cierpienie ludzi ogladam z przyjemnoscia ale za cierpienie zwierzat bylbym gotów kogos zajebac
Jak bardzo trzeba mieć ..... w głowie aby pisać takie rzeczy. Pies jest przerażony, piszczy ze strachu a Ty masz ubaw. Pusta łeb
Ty pizdo. To nie facebookowa grupa miłośników psów gdzie stękają nad nimi z zachwytu, tylko Sadistic. Było sadystyczne, podoba mi się, jest piwo.
a tak przy okazji zanim umrzesz z rozpaczy, to piesek sobie wypłynął, psy potrafią świetnie pływać, naprawdę
Ludzie w filmikach na sadistsicu też często krzyczą, są przerażeni a inni się cieszą a reszta barachła przyklaskuje tej rozrywce. Więc jesteśmy na sadisticu czy bambinisticu? Jeśli jebac człowieka i „haha ale umiera” to tak samo jebać kundla.
A dlaczego miałbym obrażać czyjaś matkę? Jedynie mogę współczuć że takich zwyroli pod dachem mają.
Jestem na stronie bo lubię materiały zamieszczane tutaj ale jak widzę filmiki ze znęcania się nad zwierzętami i ten chory ubaw niektórych z Was to świadczy ze macie mocno zje... psychikę.
Zgaduje że gdyby krzywda działa się dziecku to już byś był mniej wyrywny do wyzywania innych?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów