Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-06-07, 18:12 ]
Też bym jej w oko strzelił 😉
Jedyne gdzie możesz strzelić do do swojego pyska, albo husteczki przegrywie.
obsługa strzelnicy nie reaguje w sytuacjach jak widzi coś takiego? Nie byłem nigdy postrzelać, pytam się bardziej doświadczonych. Czy to tylko w US & A tak pozwalają.
Żaden normalny instruktor na coś takiego nie pozwoli, chyba że jest skurwielem😎
Typowa biała szmata, to się nadaje tylko jako materac dla angielskich brudasów
Oho chyba mamy jakiegoś nowego trola na sadolu 🙂
.
aż się zarejestrowałem żeby Ci odpisać, kurde, może się dziewczyna uczy po erasmusie witac z naczelnymi a Ty tu takie teksty...
obsługa strzelnicy nie reaguje w sytuacjach jak widzi coś takiego? Nie byłem nigdy postrzelać, pytam się bardziej doświadczonych. Czy to tylko w US & A tak pozwalają.
W polsce taki instruktor by od razu wyleciał z roboty, jak ja chodziłem to zawsze instruktor poprawial postawę żeby nie zrobić sobie krzywdy
W Polsce obsługa strzelnicy jest posrana, szczególnie gdy ktoś pierwszy raz broń do rąk dostaje. To z filmu to wygląda, jak by ktoś jej tą pompkę dał dla jaj. Jaj nie dla niej.
[ Dodano: 2024-06-07, 21:13 ]
Konto masz od paru dni więc zapewne jesteś czymś niespełnionym marzeniem o tej stronie, a kogo administracja wyjebała. Chyba że po prostu jesteś ułomny intelektualnie.
Jestem instruktorem strzelectwa i w takiej sytuacji to w życiu bym nie pozwolił strzelić bez przygotowania osoby strzelającej. Najpierw trzeba nauczyć prawidłowej postawy strzeleckiej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów