📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdole trąbią o tym w telewizji, w radio, w gazetach, wszędzie kurwa żeby nie skakać na główkę, a co chwile słychać jak ktoś skoczył na główkę do wody i skręcił sobie kark, no debile jacyś.. a ten to przegiął kompletnie nie dość, że na główkę to kurwa nie do wody...
No i pizdu, wylądował
Ezio Auditore da SEALS
skok na bungee na jakiś wypizdowie? Dziękuję, postoję. Lecisz na misję, przeżywasz ostrzały, bombardowania i zabijasz się skacząc na gumce od majtek robionej i jakiegoś Ahmeda w gliniance. Ciekawe co żonie powiedzieli, "zginął w bohaterskiej bitwie"?
ale przecież to udany pokaz... taki rozgłos i reklama
Ta babakoń w 12 sekundzie najlepsza
1. To Liban
2. Nie ma tam amerykańskiego wojska
3. Libańskie wojsko jak i Hezbollah ma amerykańskie wyposażenie.
2. Nie ma tam amerykańskiego wojska
3. Libańskie wojsko jak i Hezbollah ma amerykańskie wyposażenie.
flaga na budynku Kanadyjska
A w Rosji to w ramach pokazu Specnaz napada na jakiegoś voldzwagena Golfa 1 albo rozwala sobie betonowe płyty na brzuchu... Natomiast do ich najbardziej znakomitych akcji można zaliczyć wjazdy na wiejskie dyskoteki
Ps: Ruska Propaganda... Tak jak pisze Tołdi. Niema tam żadnego amerykanina za to są barwy narodowe Libanu.
Ps: Ruska Propaganda... Tak jak pisze Tołdi. Niema tam żadnego amerykanina za to są barwy narodowe Libanu.
up
Apropos ruskiego specnazu, to ich najbardziej spektakularna akcja to atak frontalny na lotnisko w Doniecku. Dokonany po niezabudowanym i niezadrzewionym terenie. Po trzech nieudanych próbach i stratach idących w dziesiątki wykonali taktyczny odwrót. Podobno wyszkolenie takiego operatora kosztuje miliony dolarów... Ciekawe czy w tym ataku jeden miał karabin a drugi naboje....
Apropos ruskiego specnazu, to ich najbardziej spektakularna akcja to atak frontalny na lotnisko w Doniecku. Dokonany po niezabudowanym i niezadrzewionym terenie. Po trzech nieudanych próbach i stratach idących w dziesiątki wykonali taktyczny odwrót. Podobno wyszkolenie takiego operatora kosztuje miliony dolarów... Ciekawe czy w tym ataku jeden miał karabin a drugi naboje....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów