📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Urodził się, to poszło nie tak. Zmarnował być może dobre piwo aby mieć swoje 2 minuty w internecie.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Jest jakś ekspert na sali? Co poszło nie tak...?
Janusz (no kurwa dokładnie tak wyobrażam sobie rasowego Janusza!) chciał błysnąć w internecie i sumarycznie błysnął jak mu organizm nie przyjął (a kreował się na kozaka)..
Bardzo fajna fryzura
Zbysław napisał/a:
Bardzo fajna fryzura
Specjalna, żeby mu się karczycho za bardzo nie spaliło na słońcu (redneck).
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Jest jakiś ekspert na sali? Co poszło nie tak...?
Wszystko jest w porządku. Odpowietrza się.
I will wear you like a condom.
Ktoś 30 lat temu zjebał werandę nie łapiąc poziomu. Z tego faktu wynika Januszowe ulanie...
O kurwa ktoś jeszcze chodzi w fryzurze na Czeskiego Piłkarza?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów