18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
🔥 Traktor zagłady - teraz popularne
Nawet komicy mają prze...
cuurniprime • 2021-08-26, 21:27
Nazar Mohammad był komikiem znanym [w ich kręgach] ze śmiesznych piosenek i ostrych dowcipów. Kozolubom to wystarczyło, talibowie do odjebali co sami potwierdzili. Nagranie z ostatnich uwiecznionych chwil typa.

Pewnie teraz kosztuje dziewice w ciapackim niebie.

Info
Zgłoś
BillWilkins 2021-08-26, 21:40 14
a wszystko przez to że komik jest szyitem a oni sunnitami, taka chora religia, dla debili
Zgłoś
Znawca_Cipek 2021-08-26, 21:50 6
Mysle, ze nagranie z ostatnich uwiecznionych chwil typa jeszcze zobaczymy
Zgłoś
Oponka 2021-08-26, 21:52 24
siedzą dziady w samochodzie, nic sie nie dzieje. szkoda oglądać te kozojebcze ryje
Zgłoś
PabllosSantoDaSilva 2021-08-26, 21:55 2
Jakieś smarki okładają dziadka po gębie.
Zgłoś
SirMajkel 2021-08-26, 22:01 11
@BillWilkins Katolicyzm też jest dla debili... księża dymają nas jak chcą, dymają ludziom dzieci a debile ich jeszcze bronią.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Syn_Milionera 2021-08-26, 22:03 1
Za darmo go nie zabili. Podobno był członkiem afgańskiej policji i torturował i zabijał Talibów. Niemniej jakichś ich wódz i tak ich aresztował, bo według niego powinni aresztować komika i postawić go przed sądem, a nie zabijać. Także nie są aż takimi dzikusami na jakich ich wykreowano.
Zgłoś
baronturbina 2021-08-26, 22:05 1
Jak dla
Mnie to pies ich jebal. USA i ruskie się po ropę wpierdalali. Zakłócili naturalny porządek u szmatoglowych zwierząt. Potem dziwią się ze są czary mary. Prędzej czy później muzułmanie zdominują świat. Szwecja Francja czy Niemcy są idealnym przykładem.
Zgłoś
silwerbalk 2021-08-26, 22:27 1
Talibowie jak widać nie mają poczucia humoru
Zgłoś
JanJankowski 2021-08-26, 22:39 1
Z liścia dostał na rozgrzewkę rozumiem
Zgłoś
CzerstWybut 2021-08-26, 22:40 87
SirMajkel napisał/a:

@BillWilkins Katolicyzm też jest dla debili... księża dymają nas jak chcą, dymają ludziom dzieci a debile ich jeszcze bronią.

Jak nie widzisz różnicy między katolicyzmem w rozwinietym państwie a islamem w zacofanym to musisz być zdrowo jebniety lub być mocno zlewaczały i ci myślenie przysłania powtarzanie tego samego pierdolenia komunistycznego.

U nas sie ludzi nie morduje, nie ścina głowy żywcem, nie bierze sie ślubu z dziećmi na siłe, nie traktuje kobiet jak psa albo i gorzej.

Różnica jest taka że ja jak i pewnie każdy z moich znajomych i rodziny by miał styczność z pedofilem w życiu to bym go zajebal a wnajlepszym wypadku wjebal do pierdla. Mnie nikt nie dymał i moich dzieci ani z rodziny i sąsiadów dzieci. Kurwa jak nie chce to ani ja ani nikt z mojej rodziny nie chodzi do kościoła i mam wyjebane i w przeciwieństwie do islamu nikt mi za to łba nie odjebie.
Zgłoś
McQurwa 2021-08-26, 23:25
Rozumiem że jadą na egzekucje, bo na show do studia to chyba raczej nie

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
ManBearPig 2021-08-26, 23:44 1
SirMajkel napisał/a:

Popieram w 101%
Zgłoś
kamuha 2021-08-26, 23:57 12
SirMajkel napisał/a:

Nieważne czy mowa o sunitach czy o lgbt,zawsze znajdzie się jakiś cierp który niepytany wtrąci swoje trzy gorsze o katolikach. Takie to postępowe.
Zgłoś
Kiepa 2021-08-27, 1:30 16
CzerstWybut napisał/a:

Jak nie widzisz różnicy między katolicyzmem w rozwinietym państwie a islamem w zacofanym to musisz być zdrowo jebniety lub być mocno zlewaczały i ci myślenie przysłania powtarzanie tego samego pierdolenia komunistycznego.
U nas sie ludzi nie morduje, nie ścina głowy żywcem, nie bierze sie ślubu z dziećmi na siłe, nie traktuje kobiet jak psa albo i gorzej.
Różnica jest taka że ja jak i pewnie każdy z moich znajomych i rodziny by miał styczność z pedofilem w życiu to bym go zajebal a wnajlepszym wypadku wjebal do pierdla. Mnie nikt nie dymał i moich dzieci ani z rodziny i sąsiadów dzieci. Kurwa jak nie chce to ani ja ani nikt z mojej rodziny nie chodzi do kościoła i mam wyjebane i w przeciwieństwie do islamu nikt mi za to łba nie odjebie.

Tobie już chyba odjebalo łeb skoro tak zaciekle walczysz o jeden z mnożników problemów tego świata. W ogóle co to za przywoływanie komunistycznych poglądów na temat religii? Kościół katolicki jest tak samo zjebany jak buddyzm, islam, prawosławie, ewangelizm, protestantyzm, żydostwo, czy ki huj co sobie jeszcze wpiszesz w ramy religii i wydrukujesz do tego książkę. Ogólnie to religia jest największym wrogiem ewolucyjnym człowieka i koniec kropka.

Niestety ale jesteś debilem skoro nie widzisz jak bardzo katolicyzm rucha Cię w dupę, radio kupiło głosy, a w internecie widnieje obraz nędzy i rozpaczy, gdzie świta polityków pierdoli do gościa w czarnej sukience - sensei ojcze dyrektorze, szyderczo się przy tym uśmiechając.

A ja wyjebane nie mam, nie mówię kto ma w co wierzyć(chociaż stary dziadzio na chmurce tworzący deszcz, chmurki etc. został już dawno obalony przez naukę), jednak mówię ludziom - przestańcie chodzić do kościołów.

Swoją drogą, jak bardzo zhipokryciała jest cała ta świta księży zapierdalajaca w sukienkach a przeciwstawiająca się innym chłopom w sukienkach?

3.2.1... czekam na obrońców krzyża ^^

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów