📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Halman napisał/a:
@Flodzia
idz zamieszać w garnku bo ci sie bigos przypali
Ale ty jesteś płytki. Ale co wymagać od gościa którego zwolnili z Policji z powodu niskiego IQ. Chociaż teraz przy dobrej zmianie może nadasz się na rzecznika w stołecznej.
a babka tylko paluszek wyciagnela ja pierdole ;D sie postarala
Zwróciła jego uwagę na dziecko, więc dużo w tej sytuacji pomogła. Zarazem nie wpierdalała się sama do akcji której by nie potrafiła wykonać, więc zamiast dwóch ofiar, jest zero = profit.
A mógł być fajny hard
Kobieta dała mu sygnał do działania inaczej by stał i "paczał". Mimo wszystko wydaje mi się że był gotowy ale brakowało mu odwagi a kobieta mu w tym pomogła. Szacunek dla obojga.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów