Daje tu bo jeszcze dzieci do szkół nie wróciły i będą przeżywać Chyba że moderacja stwierdzi inaczej, nie wnikam...
Daje tu bo jeszcze dzieci do szkół nie wróciły i będą przeżywać Chyba że moderacja stwierdzi inaczej, nie wnikam...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
, Toyota Alphard, drugiej generacji...
Dzięki, pozdrawiam. Nawet kolor się zgadza, wróciłeś po nakręceniu materiału, żeby cyknąć fotkę? Nie trzeba było aż tak się fatygować.
Ciekawe wnętrze i ciekawe dane techniczne. Znalazłem to też jako Toyota Vellfire.
No autko ciekawe, pierwszy raz o nim w ogóle słyszę i widzę. Jak go zacząłem z ciekawości szukać, wklepałem sobie w szukajkę "japanese domestic market suv" no i po grafice szukałem. Swoja drogą, obczajcie sobie wyniki wyszukiwania, jest sporo fajnych bryczek, których próżno szukać w Europie...
Po Twojej informacji wszedłem na Mobile, owszem są używane, ale cena powala. W Wikipedii napisali, że eksportują do Rosji, ale to już mentalnie nie Europa. Rosja to Rosja.
normalny dzień ludzie się kochają i tyle w temacie
Kochanie się to nie jest czynność, oni się pierdolą, pieprzą się czy też uprawiają sex i to jest zło bez którego człowiek nie potrafi się obejść
sex to zło, ja już od 6 lat nie grzesze
Kochanie się to nie jest czynność, oni się pierdolą, pieprzą się czy też uprawiają sex i to jest zło bez którego człowiek nie potrafi się obejść
to ja proponuję tobie spierdalać do zakonu !
Czy to przez białe krosty na jajach w liczbie stu?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów