18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Nawiedzony dom w Krakowie
Kimo36 • 2012-08-27, 23:23

Ghost busters by sie przydali

Film jest prowokacją, aczkolwiek bardzo mi sie podobał. Być może komuś rówież przypadnie do gustu.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HAL-9000 2012-08-27, 23:35 15
Fajną antywłamaniówkę sobie nagrał
Zgłoś
P................3 2012-08-27, 23:47 1
Fake jak chuj
Zgłoś
Gonsior 2012-08-27, 23:49 1
Czyli to wszystko to sciema tak?
Zgłoś
kufel01 2012-08-27, 23:53
Dobra robota , fajnie wkręca! A czy to fejk czy nie to już nie mam pojęcia!
Zgłoś
Kimo36 2012-08-27, 23:55
@Pacuxx
Na umowie tez nie czytasz małych druczków?

@zuleczek7
Tak.
Zgłoś
koolowsky 2012-08-28, 0:24 2
to taki Blair Witch Project z zerowym budżetem.

PS: te 16 krotne zwolnienie i "poprawianie" jakości obrazu przypomina mi zdecydowanie jeden filmik na którym słychać strzały
Zgłoś
lesii 2012-08-28, 0:27 1
żeby nie było już głupich pytań..
masz-wybor.com.pl/inspiracje-nawiedzony-dom-na-kosocickiej/
Zgłoś
pokson 2012-08-28, 0:40
Tak to Blair Witch Projetct tylko że po polsku. Żadnych efektów, lasu tyż ni ma, a sama strasząca..... Kurwa, chciałem ją zobaczyć ale reżyser do dupy...
Zgłoś
pisuar 2012-08-28, 0:44 11
kurwa jak widzę, że niektórzy w to nie uwierzą dopiero po tym jak ktoś im napisze, że to fejk, a niektórzy wierzą w ten film bo przecież "to było nagrywane telefonem, i rozjaśnił w programie" i napisał że to prawdziwa historia, to ja się nie dziwie że tak wybory u nas w kraju wyglądają.
Zgłoś
kimok82 2012-08-28, 10:51 1
NAWIEDZONY DOM NA KOSOCICKIEJ W KRAKOWIE
FILM JEST PROWOKACJĄ DZIENNIKARZY E-ZINU "MASZ WYBÓR". WIĘCEJ INFORMACJI : masz-wybor.com.pl Wymyślona historia: W nocy z 10 na 11 października udałem się wraz z moim przyjacielem, Markiem Rylewskim, spenetrować nawiedzony dom na ul. Kosocickiej w Krakowie. Słyszeliśmy o nim od dawna. Żaden z nas nie wierzył w duchy czy inne zjawiska paranormalne, dlatego potraktowaliśmy to lekko, jako wyprawę, która miała podbudować nasz sceptycyzm. Gdybym wiedział jak ona się skończy, nigdy bym się jej nie podjął. Mój przyjaciel tydzień po zdarzeniach, które miały tam miejsce, popełnił samobójstwo. Niech spoczywa w pokoju, wolny od koszmarów [*]. Jego historia niech będzie przestrogę. Proszę, nie róbcie tego, co my zrobiliśmy. Stan wejść przed ujawnieniem prowokacji: 1473

Źródło: zomobo.net/Marek-Rylewski
Zgłoś
AmorPatriae 2012-08-28, 14:29 1
Kurwa to jakiś żart? Kto taki syf nagradza piwami?
Zgłoś
vniveri25 2012-08-28, 14:29
Jak chcą podrabiać Blair Witcha to przynajmniej by kamerę kupili, nagrywane wodą z kolana, klimatyczne miejsce na libacje.
Zgłoś
xon123x 2012-08-28, 14:34
Fajny materiał i nie pierdolcie nawet głupie przemądrzałe kurwy ! ! !
Zgłoś
bishfinger 2012-08-28, 14:45 22
Ładne parę lat temu chlaliśmy na terenie tego domu, trochę się poszwendaliśy, był w trochę lepszym stanie niż teraz, nie było jeszcze węzła komunikacyjnego oplatającego południwą obwodnicę Krakowa, dach był w dużo lepszym stanie, ogrodzenie szczelniejsze itp. Byliśmy we czterech i kilka flaszek wódki, zaczęły śpiewy, dowcipy - jednym słowem polska impreza, jednak została zakończona około północy, bezczelnym wtargnięciem sąsiada zza miedzy który kazał nam wypierdalać bo mu dziecko budzimy.
Poszliśmy do domów, lecz ferelny dom spełnił swe mroczne zadanie na następny dzien mieliśmy kaca jak diabli
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem