fighterzy z nba
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
a gdzie fight nuggets z kimś tam jak jr smith napierdalał?
Czarnuch + czarne "techno"= niezły odpał...
to właśnie lubię w hokeju (chyba jedyna rzecz w sumie), jak tam się dwóch bije to nie zlatują się od razu koledzy z drużyny, trenerzy, masażyście, sędziowie, sprzątacze i filateliści, tylko normalnie dają sobie po mordzie i do widzenia
@up mam
chciałem obejrzeć, lecz podkład tak chu.owy ze się odechciewa, lepszy podkład zrobię grając na grzebieniu
niektórych pamiętam z kosmicznego meczu, szczególnie tego wysokiego białego z mordą jak betoniarka
I pytam sie gdzie jest ich pan !?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów