przecież każdy od razu pomyślał że teraz w portfelu będą tylko dwa papierki
finanse.wp.pl/kat,1033767,title,Nie-bedzie-banknotu-o-nominale-500-zl,...
Źródło poproszę. Katalogi milczą.
Parchimowicz czy Fisher na pewno, ale wystarczy sięgnąć do Miłczaka z 2012 roku, do strony 312, 313 i 314, gdzie są wizerunki niewprowadzonych do obiegu banknotów. Andrzej Heidrich zaprojektował banknot 500 złotych w 1994 roku.
Debil. W artykule nie ma nic napisanego o 500zł banknotach. Lewackie ścierwo czyta WP. Idź, graj na giełdzie. Stracisz cały majątek i będziesz krzyczał o socjal (skoro czytasz tak ambitne portale jak finanse.wp, to musisz się na tym znać).
Nie baw się we wróżbitę Macieja.
Trochę dziwne, rząd proeuropejski, chcą wprowadzenia euro a marnotrawią pieniądze, żeby stworzyć nowy banknot? Albo info z superekspresu albo przynajmniej nie wejdziemy do strefy euro
Znając życie to trzecia opcja - wydadzą kupę kasy na wprowadzenie nowych banknotów, którymi za około dwa lata będziemy sobie mogli co najwyżej dupy podetrzeć bo wprowadzą ojro.
Parchimowicz czy Fisher na pewno, ale wystarczy sięgnąć do Miłczaka z 2012 roku, do strony 312, 313 i 314, gdzie są wizerunki niewprowadzonych do obiegu banknotów. Andrzej Heidrich zaprojektował banknot 500 złotych w 1994 roku.
Możesz wrzucić skan tych stron? W Polsce mam pod ręka tylko katalog Fishera z 2006 i 2007r. oraz Parchimowicza z 2004r. i nic nie ma na temat 500zł z 1994r. Na zbiory.net u Miłczaka też nic nie widzę takiego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów