📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Adziooh napisał/a:
Nie ma to jak dostawać wypłate w dwóch baknknotach.
Nie ma to jak powiększana inflacja...
To weź sie za robotę
Wejdźcie w źródło...tam nic nie ma o tym ,że zostaną wprowadzone takie banknoty.. zachęcam to czytania ze zrozumieniem
Moje życie to ciągłe mantry o pokój
Za Chiny nie dają mi go te mantry #Tybetańczyk
Dzięki znajomości z vincentem oraz wtyką w ministerstwach. (znam sprzątaczkę w kancelarii) udało mi się poprzez ogień i ciemność dobrać do archiwum z wzorcami i okupując to bólem i nadziejiom wydobyłem z tamtąd projekt nowych 100 złotych
W sumie to by mogło ciekawie wyglądać.
- Kowalski, chodźcie po wypłatę.
- Już idę Panie Kierowniku.
- Macie Kowalski może wydać 50 z 500?
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
- Kowalski, chodźcie po wypłatę.
- Już idę Panie Kierowniku.
- Macie Kowalski może wydać 50 z 500?
Debil. W artykule nie ma nic napisanego o 500zł banknotach. Lewackie ścierwo czyta WP. Idź, graj na giełdzie. Stracisz cały majątek i będziesz krzyczał o socjal (skoro czytasz tak ambitne portale jak finanse.wp, to musisz się na tym znać).
Jeżeli coś takiego weszłoby w życie to szczerze nie wiem po jaki chuj. Mieć w portfelu Zygmunta(200zł) jest nie lada wyzwaniem, zrobili by kurwa coś pożytecznego i chociażby dali piątaka w papierku żebym jako emerytowany zgred mógł oszczędzić na wkładaniu pieniędzy za gumę od stringów ukraińskich dziwko-striptizerek
"A może trzeba wprowadzić banknot o nominale 1100 zł, większość Polaków tyle zarabia. Dostaliby 1 banknot wypłaty, jaka to oszczędność papieru!"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów