📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
zajebista sprawa, już lepiej jeździć takimi po takich torach niż robić z siebie idiotę i "widowmakera" na jezdni
czy tylko mnie się wydaję, że czekolada jedzie terenowym???
Czajol3 napisał/a:
nie każdy ma bogatych rodziców, albo jest gejem i ma bogatego chłopaka Niemca jak Tyna większe was nie stać - biedaki ?
Więcej akcji i efektów specjalnych niż w nie jednym dzisiejszym polskim filmie...
A to tylko filmik o zabawkach...
Czemu polskie kino jest tak biedne? Chciałbym jakiś film sensacyjny z prawdziwego zdarzenia, gdzie będą cycki, pościgi, strzelaniny, cycki, bijatyki, cięty język w dialogach, cycki... a nie komedie romantyczne(kobiety na to chodzą i pod przymusem zabierają facetów) lub historyczne(pójdą na to wycieczki szkolne), bo tylko takie filmy teraz robią.
Słowo daje, teraz dzięki tym komediom romantycznym, tyle namnożyło się "polskich młodych aktoreczek", jak cyganów przy otwarciu granicy...
Człowiek może wyruchać jakieś zwłoki młodej laski i nawet nie będzie wiedzieć,że to może akurat jakaś aktoreczka "młodego pokolenia"...
Chociaż teraz ma być serial "Misja Afganistan", ale i tak bedzię więcej pogadanek i krzywienia ryja przez Małaszyńskiego (nic do niego nie mam, ale wszędzie go biorą do filmu, aż mi sie nie dobrze robi jak go widze).
Kurwa aż smutno mi się zrobiło
A to tylko filmik o zabawkach...
Czemu polskie kino jest tak biedne? Chciałbym jakiś film sensacyjny z prawdziwego zdarzenia, gdzie będą cycki, pościgi, strzelaniny, cycki, bijatyki, cięty język w dialogach, cycki... a nie komedie romantyczne(kobiety na to chodzą i pod przymusem zabierają facetów) lub historyczne(pójdą na to wycieczki szkolne), bo tylko takie filmy teraz robią.
Słowo daje, teraz dzięki tym komediom romantycznym, tyle namnożyło się "polskich młodych aktoreczek", jak cyganów przy otwarciu granicy...
Człowiek może wyruchać jakieś zwłoki młodej laski i nawet nie będzie wiedzieć,że to może akurat jakaś aktoreczka "młodego pokolenia"...
Chociaż teraz ma być serial "Misja Afganistan", ale i tak bedzię więcej pogadanek i krzywienia ryja przez Małaszyńskiego (nic do niego nie mam, ale wszędzie go biorą do filmu, aż mi sie nie dobrze robi jak go widze).
Kurwa aż smutno mi się zrobiło
Szczerze, sceny z pościgów dorównują tym z ,,Szybcy się Wściekli" a to tylko fajne zabawki. Nie mówiąc o tym że napięcia tu tyle ile w razem w tych wszystkich nowych chujowych Polskich komedii romantycznych.
Fake, bo jak się tak długo w NFS stoi kolo radiowozu to następuje BUSTED!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów