We wuz teachers and sheeeiiit
We wuz teachers and sheeeiiit
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ciekawe co ta młoda odjebała... bo to ni cholery nie wygląda jak by małpa się wyżywała a raczej jak mój stary nauczyciel od historii próbował zapanować nad gówniarzeria stosując tzw kokosa nie chcecie wiedzieć co to był kokos za to mogę powiedzieć, że dzisiaj za to by go wyjebali ;]
Napisz co to ten kokos, bo w google nie mogę znaleźć.
Napisz co to ten kokos, bo w google nie mogę znaleźć.
U mnie kokos to jak ci ktoś zaciśniętą piescią (kostkami) pierdolnął w czubek głowy
Były też wisienki, kobyły....
ciekawe co ta młoda odjebała... bo to ni cholery nie wygląda jak by małpa się wyżywała a raczej jak mój stary nauczyciel od historii próbował zapanować nad gówniarzeria stosując tzw kokosa nie chcecie wiedzieć co to był kokos za to mogę powiedzieć, że dzisiaj za to by go wyjebali ;]
Jest biala
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaRozumiem takie metody wychowawcze wobec małych orangutanów, które muszą poznać hierarchię w stadzie, ale my białasy w tym celu używamy języka mówionego bo dziecko to istota rozumna.
Nie oddałbym czarnemu pod opiekę nawet roweru, a co mówić o swoim dziecku
Za takie coś to bym tej kurwie mordę rozjebał i to jeszcze w szkole zanim by policja po nią a później również po mnie przyjechała. Nie darował bym !
A i jeszcze coś,ja zawsze twierdziłem że kobiety też się bije jak na to zasłużą, tak samo jak mężczyzn.
Gdyby to było wasze dziecko to też byście na tą lochę ręki nie podnieśli ? Bo to '' kobieta '' a kobiet jak SAMI twierdzicie (co by nie zrobiła) się nie bije ?
byś jej sok z czarnej pizdy wyssał najwyżej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów