We wuz teachers and sheeeiiit
We wuz teachers and sheeeiiit
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
byś jej sok z czarnej pizdy wyssał najwyżej
Nie chrzań głupot, cokolwiek mała zrobiła, na nagraniu nie ma u niej agresji. Każdy sędzia powinien skazać te czarną kurwę na 10lat odsiadki w zoo i tęgie odszkodowanie od szkoły.
Nie chrzań głupot, cokolwiek mała zrobiła, na nagraniu nie ma u niej agresji. Każdy sędzia powinien skazać te czarną kurwę na 10lat odsiadki w zoo i tęgie odszkodowanie od szkoły.
a ciebie powinni odstrzelić tak profilaktycznie... każdy dzieciak na którego naskoczysz będzie srał pod siebie i momentalnie zrobi się z niego niewiniątko... szympansica poleciała starą szkołą bo gówniara coś odjebała a skąd wiem, bo pod koniec filmu na spokojnie kazała jej wypierdalać a druga sprawa jest taka, że masz wideo wyrwane z kontekstu nie będę bronił szympansicy ale jak ja chodziłem do budy to po w pysk jeszcze można było dostać a pochwalił bym się w chacie to jeszcze bym w domu wpierdol od ojca obskoczył i jakoś żyje...
Napisz co to ten kokos, bo w google nie mogę znaleźć.
i nie znajdziesz ...sory stary ale nie będę uczyć dzieciaków które tu wchodzą jak komuś zajebać, żeby zabolało a nie było za dużego śladu po czymś takim
a ciebie powinni odstrzelić tak profilaktycznie... każdy dzieciak na którego naskoczysz będzie srał pod siebie i momentalnie zrobi się z niego niewiniątko... szympansica poleciała starą szkołą bo gówniara coś odjebała a skąd wiem, bo pod koniec filmu na spokojnie kazała jej wypierdalać a druga sprawa jest taka, że masz wideo wyrwane z kontekstu nie będę bronił szympansicy ale jak ja chodziłem do budy to po w pysk jeszcze można było dostać a pochwalił bym się w chacie to jeszcze bym w domu wpierdol od ojca obskoczył i jakoś żyje...
i nie znajdziesz ...sory stary ale nie będę uczyć dzieciaków które tu wchodzą jak komuś zajebać, żeby zabolało a nie było za dużego śladu po czymś takim
Dzisiejsze płatki śniegu jakby wyłapały kokosa albo porządną mukę na biceps to pewnie przez traumę by się cofnęli w rozwoju
W mojej podstawówce kokosa potrafił wypłacić nawet wuefista jak liczba chujów i kurew rzucanych podczas gry w piłkę przekraczała dopuszczalną ilość Nikt się nie skarżył bo lepsze to niż tłumaczenie u dyrka na dywaniku i opierdol od starych
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów