- nie rozkładaj się tak szybko.
Postępowość lewactwa nie zna granic.
Zresztą już osoby jak Daniel Cohn-Bendit pedofil, są bohaterami lewicy.
Już każdy na forum wyborczej całuje się z pieskiem.
Bolszewickie poglądy żyda Marksa idą w pakiecie. Wszystko co buży etykę cywilizacji łacińskiej czy wiary rzymskokatolickiej jest pielęgnowane i promowane.
Myślicie że wpojone nam dziwne zasady na temat zwierząt to przypadek? To celowa propaganda. Zwierze już nie jako istota niższa mająca po służyć człowiekowi jak przez 1000 lat. Pies to już nie obrońca obejścia. Kot już nie łapie myszy w piwnicy.
Teraz to przyjaciel, rodzina. Teraz z psem się śpi, liże po mordkach, wychowuje razem z nim dzieci. Myślę że jak już cały postępowy świat zaakceptuje sodomiczne śluby, przyjdzie czas na śluby i związki zoofilskie.
Wszystko co buży etykę cywilizacji łacińskiej czy wiary rzymskokatolickiej jest pielęgnowane i promowane.
Chłopie wróć do podstawówki.
janlew napisał/a:Zoofilja bedzie następna po sodomi, potem pedofilia, a na koniec nekrofilia .
Postępowość lewactwa nie zna granic.
Zresztą już osoby jak Daniel Cohn-Bendit pedofil, są bohaterami lewicy.
Już każdy na forum wyborczej całuje się z pieskiem.
Bolszewickie poglądy żyda Marksa idą w pakiecie. Wszystko co buży etykę cywilizacji łacińskiej czy wiary rzymskokatolickiej jest pielęgnowane i promowane.
Myślicie że wpojone nam dziwne zasady na temat zwierząt to przypadek? To celowa propaganda. Zwierze już nie jako istota niższa mająca po służyć człowiekowi jak przez 1000 lat. Pies to już nie obrońca obejścia. Kot już nie łapie myszy w piwnicy.
Teraz to przyjaciel, rodzina. Teraz z psem się śpi, liże po mordkach, wychowuje razem z nim dzieci. Myślę że jak już cały postępowy świat zaakceptuje sodomiczne śluby, przyjdzie czas na śluby i związki zoofilskie.
Chłopie wróć do podstawówki.
Fallacia accidentis.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów