Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pusty łeb skończył jak powinien
Co ty pierdolisz. Pedał z telefonem powinien wypalać buta na ryja. Pierdolone parówy i ich nagrywanie. Tobie by się podobało? A bitch slapa słabszemu z zaskoczenia to tylko jebane cioty tak robią. Bym mu chętnie wyjebał w ryj a ten telefon wsadził do dupy.
Co ty pierdolisz. Pedał z telefonem powinien wypalać buta na ryja. Pierdolone parówy i ich nagrywanie. Tobie by się podobało? A bitch slapa słabszemu z zaskoczenia to tylko jebane cioty tak robią. Bym mu chętnie wyjebał w ryj a ten telefon wsadził do dupy.
Tez bym mu wyjebał, ale w dupe to bym cos innego mu wsadził.... jego odcięta dłoń!
Tez bym mu wyjebał, ale w dupe to bym cos innego mu wsadził.... jego odcięta dłoń!
Watch out we got a badass here :O
Watch out we got a badass here :O
Wiadomo, że w internecie każdy jest ekhm, ale w rzeczywistości jest tyle popierdoleńców, że jeszcze w tej ręce byłby jego kutas.
Wiadomo, że w internecie każdy jest ekhm, ale w rzeczywistości jest tyle popierdoleńców, że jeszcze w tej ręce byłby jego kutas.
Uuu, podoba mi sie twoja pomysłowość, szacun.
no pierdolone parówy i jebać ich, ale nie wiemy co było wcześniej. Wiemy natomiast, że nie dostał z zaskoczenia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów