- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cispłciowy mężczyzna jest w tle a jego małpa z przodu.
I takie plakaty z gejfliksa to ja szanuje bo w końcu pokazują prawdę
I takie plakaty z gejfliksa to ja szanuje bo w końcu pokazują prawdę
Jaka różnica.
Jak nigerusy brużdżą to widać złość na twarzy.
A dać im tylko kilof, wysłać po bawełnę ....jaki szczęśliwy...batem by dostał jeszcze i orgazm by miał
Czyli taka Netflixowa podróbka Seksmisji ?
Jaranie się komiksami to... ale Netflix nie ma swoich pomysłów, ani dobrych, ani złych. Nie ma żadnych. To też jest słaba zrzyna z bardzo dobrego komiksu
en.wikipedia.org/wiki/Y:_The_Last_Man
en.wikipedia.org/wiki/Y:_The_Last_Man
Dlaczego piszą że jakiś cispółciowy jak można napisać, że normalny.
Bambrych napisał/a:
Dlaczego piszą że jakiś cispółciowy jak można napisać, że normalny.
Widocznie dla nich normalność to coś nienormalnego
Frajernia wykupuje Shitfliksa. Wszystkie chłamowe produkcje z tej platformy są za darmo na torrentach...
Baronessa napisał/a:
Frajernia wykupuje Shitfliksa. Wszystkie chłamowe produkcje z tej platformy są za darmo na torrentach...
Ale torrenty jak i warezy są do ogarniętych.
piter52 napisał/a:
Fejk ale kto wie...
Nie, oni tak na serio - wyszukaj sobie Y: The Last Man.
Lewactwo ma naprawdę tak zryte berety. Kiedyś to gówno subskrybowałem i teraz mam wyrzuty sumienia, że zasiliłem ich pieniądzem
Tassadar napisał/a:
Jestem tylko ciekaw, czy oni tak z premedytacją czy bezmyślnie.
Poza tym zakład, że po obejrzeniu filmu okaże się, że jest więcej chłopów tyle, że choroba ich ominęła gdyż po urodzeniu zaczęli identyfikować się jako kobiety więc choroba to uszanowała.
Z premedytacją,idioci obejrzą x razy i będa wierzyć że to normalne jak z c19,niby wojną w krainie u itp.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów