Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
trzeba byc jakims polmozgiem zeby nie widziec tego jakie to jest pokurwione, tymbardziej puszczanie tego dzieciom. tak czy siak, myslicie ze one wogole cos z tego kurwa rozumieja?
Nie rozumieją i to jest problem.
trzeba byc jakims polmozgiem zeby nie widziec tego jakie to jest pok***ione, tymbardziej puszczanie tego dzieciom. tak czy siak, myslicie ze one wogole cos z tego k***a rozumieja?
Uwiez kolego ze dzieciaki poprzez takie pierdolenie od malego beda rozumiec ze to nornalne, skoro zewszad beda im pierdolic o binarach.
Szkielko szybciej nauczy niz szkola...
jak chcecie się tego kurestwa pozbyć, to nie ma potrzeby nic mówić/pisać i się narażać na zjebów, wystarczy nie kupić rzeczy/usługi od firmy która promuje to ścierwo. spadnie im sprzedaż to przestaną ścierwo promować.
LGBT to biznes, a nie żadne kwestie seksualności czy światopoglądu. Z tych kilku liter całe rzesze cynicznych ludzi potrafią wyciągać ogromne pieniądze żerując na naiwnym społeczeństwie i wyobcowaniu części ludzi. Większość aktywistów, polityków cały czas próbuje pompować ten temat bo jest lotny, bo dobrze dzieli społeczeństwo. Ma być jakaś fikcyjna wojna pomiędzy dwoma grupami, ma być próba obrony jednej z nich, mają być ustawy które pod przykrywką ochrony pozwalają na cenzurę w sieci czy inwigilację (mowa nienawiści itd.) Ma być zbieranie pieniędzy na pokrzywdzoną grupę, mają być "miejsca przyjazne lgbt" (bo te zostaną potem uznane jako te dobre, a innym przypnie się łatkę homofobicznych i je się po prostu zniszczy). Obstawiam, że pewnie spora część nawet najbardziej lewicowych polityków prywatnie jest rasistowska, homofobiczna itd. itp., ale przed kamerami objawia się jako obrońcy uciśnionych.
Serio przestańcie wierzyć w te wszystkie bzdury. Wiara/LGBT/aborcja/migracja - zawsze pojawiają się dwie strony i próbują tępe masy przeciągać na swoją stronę mimo iż żaden z tych tematów nie ma absolutnie znaczenia dla naszego życia.
taa wiara nie ma wpływu na nasze zycie chyba ci sie w glowie poj..balo.
Kurwa najgorsze jest to, że cała masa ludzi ogląda tego zjebanego netflixa. Przykładają rękę do niszczenia norm moralnych i kurwa praw natury. No ja pierdole.
bo oprócz podobnego temu gównu jest tam masa fajnych seriali. choć przyznam że kleopatra prawie mnie przekonała by zrezygnować. ale potem trafiłem na fajne "czyste" koreańskie seriale Mr Sunshine i Pod parasolem królowej takie zupełnie dla odmiany od standardowo ogladanych skandynawskich kryminałów i politycznych polecam, zero propagandy, fajna fabuła całkiem spoko.
tak, bo najlepiej dać chłopcom karabiny, a dziewczynkom lalki w wózkach...
Chłopcy bawiący się lalkami to rzeczywiście na plus dla przyszłości społeczeństwa
Na szczęście to gówno ma na Filmwebie ocenę 3.3/10.
i tak wyżej jak filmy Vegi
U mnie stara z obrzydzeniem patrzy na takie akcje. To się jej pytam po jakiego hugona im co miesiąc kasę dajesz. "Bo mają kilka fajnych seriali" i tak to się kręci prawda, sadolki z abonamentami?
Dlatego edukować w stosowaniu torrentów i dlaczego nie można dokarmiać pasożytów.
Brakuje jeszcze filmu o wojnie w Ukrainie z czarnymi pedałami.
trzeba byc jakims polmozgiem zeby nie widziec tego jakie to jest pokurwione, tymbardziej puszczanie tego dzieciom. tak czy siak, myslicie ze one wogole cos z tego kurwa rozumieja?
"wogole" to powinieneś czasem do słownika zajrzeć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów