Jeśli posiadacie potomstwo, to je chrońcie przed marksizmem kulturowym i programowaniem społecznym oraz lewacką indoktrynacją. Za onkologa nie zwracam...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pazuzu napisał/a:
Oj tam oj tam każdy film czy bajka religijna jest indoktrynacją i wxiskaniem kitu że buk istnieje. Więc skoro kościół może to i lewica może swoje głupoty propagować
Nie, nie może
Pierdole ja dzieciom będę tylko Smerfy puszczać tam promowali tylko komunizm
Wiadomo że cebulowe katonazistowskie bajki najlepsze.
O pedofilach w sutannach i knurach z bebechami w swoich gównowozach.
Jak trzeba być pojebanym, żeby takie coś tworzyć. Wahadło kiedyś pójdzie w druga stronę i będą te lewackie szmaty zrzucać z dachów, obcinać głowy i żywcem zakopywać. I jakoś nie będzie mi ich żal.
Czyli jesteś przykładem typowego lewackiego idioty, dzięki za info.
Antypolak666 napisał/a:
Wiadomo że cebulowe katonazistowskie bajki najlepsze.
Czyli jesteś przykładem typowego lewackiego idioty, dzięki za info.
Nie wiem co jest gorsze, edukacja szkolna, religia czy to gówno. Rezygnuje z netflixa, chuj im w dupę.
trzeba być niedorozwiniętym żeby to wrzucać tutaj. To sadistic do chuja...
Dlatego jako świadomy rodzic wiem co oglada moje dziecko i takie gowno jest eliminowane
link911 napisał/a:
Nie wiem co jest gorsze, edukacja szkolna, religia czy to gówno. Rezygnuje z netflixa, chuj im w dupę.
Jesteś tak samo zjebany jak oni skoro porównujesz ten szlam do szkoły czy religii.
0rion napisał/a:
trzeba byc jakims polmozgiem zeby nie widziec tego jakie to jest pokurwione, tymbardziej puszczanie tego dzieciom. tak czy siak, myslicie ze one wogole cos z tego kurwa rozumieja?
podświadomość działa, także coś z tego na pewno wyłapią i będzie im się to wydawało normalne. Posłuchaj Sobie jak Morgan Pierce gada z pojebem który niebinarny i jest w związku z dwoma podobnymi do siebie osobnikami, a do tego wychowują dziecko które mając 4 lata jest już niebinarne i oni twierdzą że dziecko samo tak zadecydowało. Pojebane jest to że ludzie próbują to normalizować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów