📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fake. Nie strzelają z demokracji.
panpanczan napisał/a:
Fake. Nie strzelają z demokracji.
Tam rządzą lewacy więc popularne są hasła "defund & disarm NYPD"
Czarnuch i skakanie po głowie=próba zabójstwa/zabójstwo=kula w łeb.
Za skakanie po głowie - kula w łeb, bez znaczenia czy człowiek czy małpa
I to jest 'pierwszy świat' - czyli 'postęp' i progresywizm. Nie to co u nas, zaścianek, ciemnogród. Wesoło mają.
Dzień jak codzien u nas na wsi
kooloo napisał/a:
to chyba gdzieś blisko ZOO
Tak, przecież to "z kamerą wśród zwierząt".
Gimby nie znajo
Jak gimby nie znajo ? gimby papugują tych w Ameryce i Anglii w Polsce . A ja wolę nasz cudowny Polski zaścianek chociaż powoli się robi Anglia z ciapatymi i bambusami
No i proszę, macie swoje cudowne USA.
Teraz w mediach obraża się cały czas Rosję, i Chiny, próbując wmawiać ludziom, jak tam jest źle, a tymczasem w USA też nie jest lepiej.
Agresywne czarnuchy, ogromna ilość żebraków na ulicach, narkomani naćpani fentanylem i ciągłe strzelaniny.
Do tego syf i brud na ulicach miast.
Jak widać, życie w USA nie wiele się różni od życia w znienawidzonej przez was Rosji i Chinach.
Teraz w mediach obraża się cały czas Rosję, i Chiny, próbując wmawiać ludziom, jak tam jest źle, a tymczasem w USA też nie jest lepiej.
Agresywne czarnuchy, ogromna ilość żebraków na ulicach, narkomani naćpani fentanylem i ciągłe strzelaniny.
Do tego syf i brud na ulicach miast.
Jak widać, życie w USA nie wiele się różni od życia w znienawidzonej przez was Rosji i Chinach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów