18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Newsy ze swiata
SuchyHarry • 2022-12-04, 11:19

Ja pierdole, co za jebnięta baba, mogła się dziecka posłuchać i kupić mu te gogle VR, a teraz biedactwo nie dość że sierota, to jeszcze ląduje w więzieniu.... Los jest naprawdę niesprawiedliwy

"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters
Zgłoś
Dżepetto 2022-12-04, 11:24 3
Tak tak, 10 latek zajebał matkę i zamówił sobie okulary. Od razu widać że to jakiś fejk z gówna pokroju Onet albo Interia
Zgłoś
Halman 2022-12-04, 11:26 51
PIs napisał/a:

Tak tak, 10 latek zajebał matkę i zamówił sobie okulary.

jak był mocno opalony i słuchał rapu to nie ma fejka
Zgłoś
lokal.szczecin 2022-12-04, 11:30 2
ciekawe czy pozwola zabrac mu gogle do pierdla?
Zgłoś
Heman 2022-12-04, 11:38 3
PIs napisał/a:

Od razu widać że to jakiś fejk z gówna pokroju Onet albo Interia

Nie mogę dodawać linków zewnętrznych. W wyszukiwarkę Google wklej: USA. 10-latek zamordował matkę.
Pierwszy wynik z góry, polsat news.

Chujkowi grozi 60 lat paki.

Zgłoś
mygyry 2022-12-04, 12:01 4
Miał gnata to po co mu okulary?
Zgłoś
0_rafiks_0 2022-12-04, 12:08 7
Pewnie stary Dindu wrobił młodego, bo myślał, ze takiemu maluchowi nie wbija odsiadki. A tu zonk
Zgłoś
~Velture 2022-12-04, 12:09 19
Bezstresowe wychowanie.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Bqesiivasqesii 2022-12-04, 12:21 3
Autorze tego posta twoja końcowa dopiskanto jest właśnie spierdolina umysłową dIsiejszych czasów. Nie kupiła bo nie miała hajsu albo dbała o małego Ty byś pewnie kredyt wziął na który i tak cie nie stać i tak całe życie na kredycie. Nie masz hajsu nie kupujesz a nie kredyt na PŚ 3 gogle vr telewizor o inohonachnniewspominajac sory za błędy szybkonpisze na kiblu w restauracji srając na Małysza pozdo
Zgłoś
Heman 2022-12-04, 12:24 2
~VeIture napisał/a:

Bezstresowe wychowanie.

Pewnie jeszcze lepiej, Wychowywał się samopas, Zważywszy, że ma 26-letnią siostrę, to na pewno starej zbytnio nie chciało się gówniarzem zajmować.
Zgłoś
Kriski 2022-12-04, 12:27 15
Bqesiivasqesii napisał/a:

Autorze tego posta twoja końcowa dopiskanto jest właśnie spierdolina umysłową dIsiejszych czasów. Nie kupiła bo nie miała hajsu albo dbała o małego Ty byś pewnie kredyt wziął na który i tak cie nie stać i tak całe życie na kredycie. Nie masz hajsu nie kupujesz a nie kredyt na PŚ 3 gogle vr telewizor o inohonachnniewspominajac sory za błędy szybkonpisze na kiblu w restauracji srając na Małysza pozdo

pl.wikiquote.org/wiki/Sarkazm
Zgłoś
Swooniak 2022-12-04, 12:39
Millwaukee... czyli Dahmer jednak ma potomków
Zgłoś
Sawix 2022-12-04, 12:42
Oto Ameryka
Zgłoś
35i 2022-12-04, 12:49
I znowu będzie wysyp gównianych "ekspertów" z opiniami o szkodliwości gier. Heh.
Zgłoś
Kormork 2022-12-04, 12:51 3
Obstawiam że sprawca i ofiara jest koloru fekaliowego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów