Ja pierdole, co za jebnięta baba, mogła się dziecka posłuchać i kupić mu te gogle VR, a teraz biedactwo nie dość że sierota, to jeszcze ląduje w więzieniu.... Los jest naprawdę niesprawiedliwy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Ja pierdole, co za jebnięta baba, mogła się dziecka posłuchać i kupić mu te gogle VR, a teraz biedactwo nie dość że sierota, to jeszcze ląduje w więzieniu.... Los jest naprawdę niesprawiedliwy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak tak, 10 latek zajebał matkę i zamówił sobie okulary. Od razu widać że to jakiś fejk z gówna pokroju Onet albo Interia
PIs napisał/a:
Tak tak, 10 latek zajebał matkę i zamówił sobie okulary.
jak był mocno opalony i słuchał rapu to nie ma fejka
ciekawe czy pozwola zabrac mu gogle do pierdla?
PIs napisał/a:
Od razu widać że to jakiś fejk z gówna pokroju Onet albo Interia
Nie mogę dodawać linków zewnętrznych. W wyszukiwarkę Google wklej: USA. 10-latek zamordował matkę.
Pierwszy wynik z góry, polsat news.
Chujkowi grozi 60 lat paki.
Pewnie stary Dindu wrobił młodego, bo myślał, ze takiemu maluchowi nie wbija odsiadki. A tu zonk
Autorze tego posta twoja końcowa dopiskanto jest właśnie spierdolina umysłową dIsiejszych czasów. Nie kupiła bo nie miała hajsu albo dbała o małego Ty byś pewnie kredyt wziął na który i tak cie nie stać i tak całe życie na kredycie. Nie masz hajsu nie kupujesz a nie kredyt na PŚ 3 gogle vr telewizor o inohonachnniewspominajac sory za błędy szybkonpisze na kiblu w restauracji srając na Małysza pozdo
~VeIture napisał/a:
Bezstresowe wychowanie.
Pewnie jeszcze lepiej, Wychowywał się samopas, Zważywszy, że ma 26-letnią siostrę, to na pewno starej zbytnio nie chciało się gówniarzem zajmować.
Bqesiivasqesii napisał/a:
Autorze tego posta twoja końcowa dopiskanto jest właśnie spierdolina umysłową dIsiejszych czasów. Nie kupiła bo nie miała hajsu albo dbała o małego Ty byś pewnie kredyt wziął na który i tak cie nie stać i tak całe życie na kredycie. Nie masz hajsu nie kupujesz a nie kredyt na PŚ 3 gogle vr telewizor o inohonachnniewspominajac sory za błędy szybkonpisze na kiblu w restauracji srając na Małysza pozdo
pl.wikiquote.org/wiki/Sarkazm
I znowu będzie wysyp gównianych "ekspertów" z opiniami o szkodliwości gier. Heh.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów