📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajne to, itd., ale spodziewaj się w komentarzu złotej łopaty
emperorzbigniew napisał/a:
Fajne to, itd., ale spodziewaj się w komentarzu złotej łopaty
Pierwszy raz widzę to na oczy, ale co tradycja - to tradycja.
Jakosc TK taka sobie... pierwszy wolny termin 30 marzec 2034r no ale najwazniejsze, ze DARMOWE, wiec ludzie sie ciesza...
Info dla wszystkich.
poltransplant.org.pl/QA.html
Jak opuszczę ciało , niech biorą co komu potrzeba do życia a następnie tylko kremacja co z ubrania zostało.
poltransplant.org.pl/QA.html
Jak opuszczę ciało , niech biorą co komu potrzeba do życia a następnie tylko kremacja co z ubrania zostało.
Ja to nie rozumiem, dlaczego tyle organów do przeszczepu marnuje się w więzieniach...
Co do ostatnio przeprowadzonej "słynnej kremacji".
Bardzo ciekawa, dla osoby tak naiwnej jak ja -wiarygodna i napisana z polotem "teoria spiskowa" w której autor wyjaśnia dlaczego
córki Adamowicza śmiały się na pogrzebie tatusia.
zmianynaziemi.pl/wiadomosc/zamach-na-adamowicza-czesc-ii
Bardzo ciekawa, dla osoby tak naiwnej jak ja -wiarygodna i napisana z polotem "teoria spiskowa" w której autor wyjaśnia dlaczego
zmianynaziemi.pl/wiadomosc/zamach-na-adamowicza-czesc-ii
Jaja znowu ktoś wrzuca mojego mema miłe uczucie, tym bardziej, że robiłem go go na takim wyjebani u po nocce. Myślałem, że nigdzie się nie zalapie a tu proszę, jbzdy, sadistic, chamsko... XD
Owlman napisał/a:
Co do ostatnio przeprowadzonej "słynnej kremacji".
Śmiały sie bo teraz maja nieograniczony dostep do 39 kont (tych oficjalnych) i 7 mieszkań. I chuj wie jeszcze jakiego majątku. Sprawa zajmowała sie prokuratura, był nawet skazany ale że była niska szkodliwość czynu to "nadzwyczajna kasta" odpusciła.
W UK na rezonans czekałem 2 tygodnie, tomografie miałem 3x robione niedawno i zeszło na oczekiwanie 14 dni, 5 dni, 7 dni. Wydaje się zajebiście, zachód, cywilizacja i w ogóle ale, na pierdolonego laryngologa to od lipca czekam i 4 marca dopiero mam termin....
agoth napisał/a:
na pierdolonego laryngologa to od lipca czekam i 4 marca dopiero mam termin....
Może źle usłyszałeś datę
Wszyscy narzekać potrafimy a wystarczyło siebie chować kasę do skarpetki.
mygyry napisał/a:
Może źle usłyszałeś datę
Nie. Jak dostajesz skierowanie do specjalisty, to właściwie dostajesz kod i wpisujesz go na stronie gdzie możesz sobie wybrać dogodny termin w jednym z kilku okolicznych szpitali. W moim przypadku najbliższy termin w dostępnych placówkach był za 150-180 dni. A później jeszcze wysłali list ze zmienili termin bo personelu brakuje od nowego roku...
Jako ciekawostkę dorzucę ze NHS chwali się na plakatach wdrażaniem systemu, by każdy otrzymał treatment w terminie do 4 miesięcy od momentu zgłoszenia się z problemem do lekarza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów