Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
My na Ukrainie wszyscy jesteśmy pedałami i pijakami, tak jak nasz bohater narodowy Stepan Bandera, który z rozrzewnieniem wspominał czasy, gdy był cwelony w pierdlu. Slava wielkiej Ukrainie, gierojom slava.
Nie kompromituj się pijaczku.
Ten w czapce to ja
Cicho sza Jasiu bo już nie zostało Cię do zaorania.
Cicho sza Jasiu bo już nie zostało Cię do zaorania.
Tłumacz ruSSko-Polski znów dziś coś niedomaga
Ten z pejsami czy bez ?
Bez, tam nie ma nikogo w czapce
Tłumacz ruSSko-Polski znów dziś coś niedomaga
Jasiu wiem że ukry mają problem z polskim. Znajdź jakiegoś polaka na magazynie niech ci przetłumaczy.
Jasiu wiem że ukry mają problem z polskim. Znajdź jakiegoś polaka na magazynie niech ci przetłumaczy.
Polaka piszemy dużą literą, towarzyszu Onucev.
baronturbina napisał/a:
Jestes homosexuellllen do tego homoalkoholikus. Jak pisałem dopij i napisz jak wytrzeźwiejesz bo się kompromitujesz ukrze.
My na Ukrainie wszyscy jesteśmy pedałami i pijakami, tak jak nasz bohater narodowy Stepan Bandera, który z rozrzewnieniem wspominał czasy, gdy był cwelony w pierdlu. Slava wielkiej Ukrainie, gierojom slava.
ale go pieknie wyjaśniłeś
jego włąsną bronią
jego włąsną bronią
Znowu aktywność ruskich trolli. Towarzysz jonyłojker, jakiś kogucikfiucik, dwa tygodnie temu założony, żeby pierdolić jak to rosja jest kochana
Towarzysze, wy tam kombinujcie co z tym kurskiem zrobicie, bo was tam ukry porządnie cwelą. Jak się okopią, to bida będzie z wami
Buhahahahah
Nie odejdzie, jest opętany - miał tu dziesiątki multikont.
to zwykłe dziecko ktore nic nie widziało, pisze komentarze żeby się dowartosciowac, olej go nie dawajmy mu atencji to odejdzie do minecrafta albo innego kwejka mordo
O! odrealniony ułom z Podlasia szczeka. @Ppoolicjjaaa nie wygłupiaj się z właściwego konta. Riddick ograniczony komuchu, idź lepiej z córką pośmiać się z polskich forów, nim wyfrunie z gniazdka z jakimś Ukraińcem.
[ Dodano 2024-08-21, 21:05 ]
jego włąsną bronią
Kurwa @siriuz , @riddick1773 , @dżonyłojlker nie najebalo ci sie w glowie od multikonto? Takiej zmasowanej szarży sowieckich multitrolli to jeszcze tu nie było. Jak twoi sowieccy bracia przekroczą granicę Podlasia to Rurka zmięknie, dupka będzie piekła a po AGD zostanie tylko cień i kurz.
Kurwa trzy razy musiałem edytować żeby psi nick dobrze wpisać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów