📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
już wrzucił ktoś filmik z inną recenzją tego debila...
na chuj znowu?
to jest sadistic!
wystarczy że raz ktoś wrzucił tego idiote... wolałbym widzieć jak gra w need for spida i łamie sobie palec na joysticku oraz widzieć jego kość lub krwawiący pysk... np. w dziale hard
ale co ja tam wiem
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
na chuj znowu?
to jest sadistic!
wystarczy że raz ktoś wrzucił tego idiote... wolałbym widzieć jak gra w need for spida i łamie sobie palec na joysticku oraz widzieć jego kość lub krwawiący pysk... np. w dziale hard
ale co ja tam wiem
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
przemas0127 napisał/a:
wow, na 8:30 kolokwium z metod probabilistycznych i statystyki. bardzo intensywna nauka , co ja oglądam ?
aha w 8:30 jak film ma 7:58 ?? fak lodżik hue hue hue
Czasami mam wrażenie, że sadol jest momentami 10 lat przed całymi internetami a za chwilę to się odwraca - 10 lat wstecz... -.-
A ja mam jutro egzamin z łaciny prawniczej, a w poniedziałek ciężki egzamin z prawa rzymskiego, i oglądam debila który nie potrafi nawet poprawnie wymawiać, mlaszcze jak mój pies i w ogóle... Kurwa...
00:38
Nit for spid most wander.
Nit for spid most wander.
Szkoda mi czasu na takie gówno.
nid for spid host prus 1:48
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów