📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wow, na 8:30 kolokwium z metod probabilistycznych i statystyki. bardzo intensywna nauka , co ja oglądam ?
Czego on k... tak mlaska ? Landryn czy wymienna szuflada ?
@przemas0127 - Ja właśnie przyswajam postępowanie karne ;D Mos Wander, Undowor.... Panią poniżej też polecam.
up
mi sie wydaje ze mu sie drops nie odkeil i robi go caly czas az mu jezyk sie juz ploncze - 1.49 nfs HOS PRUS i MOST WONDER
mi sie wydaje ze mu sie drops nie odkeil i robi go caly czas az mu jezyk sie juz ploncze - 1.49 nfs HOS PRUS i MOST WONDER
Jakbym miał taki ryj to bym do sklepu po bułki się wstydził wyjść....
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Tunigujesz, i się ścigasz i pokazy robisz... hos prus, most wander undor, udebor najlepsze części.
Ale w 2:52 zauważcie jak pięknie powiedział "Łort" "Nit for spit łort"
A tą landryne pewnie w pysku CZYMA pewnie, aby te słówka lepiej wypowiadał jak łort, szift 1 i 2 szift itp.
Ale w 2:52 zauważcie jak pięknie powiedział "Łort" "Nit for spit łort"
A tą landryne pewnie w pysku CZYMA pewnie, aby te słówka lepiej wypowiadał jak łort, szift 1 i 2 szift itp.
Bonzo tiger powrócił, nie sam kręci teraz swoje vlogi z żoną, poszukajcie na yt
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów