toleruj każdego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chyba pojebały ci się portale...
al jazeera - tam szukaj akceptacji
@up Ty to w ogóle kurwa obejrzałeś??
Wszystko ok, małpa, ryżowa małpa i piaskowa małpa, ale co tam robi ten biały gość? Ma kutasa na twarzy, wielkie mi co!
A piwo wrzucę, bo będą pod tym filmem fajne komentarze
A piwo wrzucę, bo będą pod tym filmem fajne komentarze
Dzimboludek napisał/a:
Chyba pojebały ci się portale...
B-B napisał/a:
Pojebało kogoś z tą tolerancją ?!
To może pedalstwo też należy tolerować ?
TAKI CHUJ !
I to udowadnia że większość użytkowników sadola to straszni ignoranci. Nawet nie obejrzeli filmiku ale chu*ów w komentarzach posłać trzeba. Eh jakie to Polskie
Jak mam się nie dziwić jak ma koleś kutasa na mordzie no jak!? przecież to nienormalne.
ale gościu ma chujową twarz
@Naziolek
Ja bym tam tolerował taką małpe i ryżową małpe z filmiku. Piaskowych małp nie, bo roznoszą kozie zoonozy, grubasów zresztą też.
Ja bym tam tolerował taką małpe i ryżową małpe z filmiku. Piaskowych małp nie, bo roznoszą kozie zoonozy, grubasów zresztą też.
Cholerni rasiści, nie tolerują chujolicych, dlatego ja nie toleruję brudaśów.
Możesz szanować każdego. Problem w tym, że nie każdy będzie chciał szanować ciebie.
Przeczytałem "Nie bądź rasistą, torturuj każdego"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów