📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Hahaha xD dobre stare baby się nie pierdolą - dobra wiedzma albo takie gankstery
Szacunek do matki i rodziny. To akurat szanuje. W tym na bank jestesmy za nimi do tyłu
Jak za starych dobrych czasów. Rodzic wraca z wywiadówki i odpala prodigi
djted napisał/a:
Szacunek do matki i rodziny. To akurat szanuje. W tym na bank jestesmy za nimi do tyłu
ja jestem za nimi do przodu. Nigdy nie odwracaj się tyłem.
Dasilvy??? Po hiszpańsku?
Mamuśka pewnie jest hersztem ich gangu. XD
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
A ja szanuje w chuj. Możesz być skurwielem, nie bać się nikogo, możesz być twardzielem i czesać gruby kesz od frajerów, możesz porywać ludzi dla okupu i obcinać im palce tasakiem. Ale jak matka mówi że masz wynieść śmieci to je wynosisz, biegiem i bez mruczenia. Jak mówi że łóżko masz pościelić to ścielisz. Tak powinno być.
No to jest obraz gangstera, wpierdol pasem od matki wystarczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów