Kult Kaczyńskiego i jego wierny wyznawca
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:Pomijajac fakt jak PiS "rzadzi" krajem.... Koles poprostu przyszedl sie pomodlic zapewne za dusze prezydenta.... NIE do niego. Fakt, ze mogl to zrobic wszedzie, nawet w biedronce, ale wybral inny wariant, jakis symboliczny. Przeciez nie pojedzie na grob lub do smolenska... sa wyznawcy kaczynskiego ok, ale zastanawiam sie czy wiekszymi fanatykami nie sa kodziarze itd. a chuj.... jedni warci drugich jebac ich pretem po jajach...
haha Pisowcy sa dobrzy, wystarczy ze nie jestes z nimi, to jestes juz z peło . a ich stronnictwo amerykansko zydowskie, z polski zrobilo juz ukrainsko pakistansko huj wie co, sprowadzili im obce wojska na teren naszego kraju, i wmowili ze to dla ich dobra i obrony przez putinem, ale ani slowa nie powiedzieli ze ich najwiekszy sojusznik podpisal ustawe 447 ktora mowi o tym ze beda wywierac naciski i stosowac sankcje na tych ktorzy nie beda chcieli zrealizowac zydowskich uroszczen mienia bezspadkowego (takie rzeczy sie robi wrogom a nie przyjaciolom)
zydowska okupacja polski tuż tuż.
a durny narod spi