Kult Kaczyńskiego i jego wierny wyznawca
Pomijajac fakt jak PiS "rzadzi" krajem.... Koles poprostu przyszedl sie pomodlic zapewne za dusze prezydenta.... NIE do niego. Fakt, ze mogl to zrobic wszedzie, nawet w biedronce, ale wybral inny wariant, jakis symboliczny. Przeciez nie pojedzie na grob lub do smolenska... sa wyznawcy kaczynskiego ok, ale zastanawiam sie czy wiekszymi fanatykami nie sa kodziarze itd. a chuj.... jedni warci drugich jebac ich pretem po jajach...
A może to jakiś lewak którym sam sobie zrobił to zdjęcie żeby ośmieszyć drugą stronę barykady
Czy któryś z sadolowych gimbo-ateistow czy innych postępowców potrafi mi wytłumaczyć co jest wielce niestosownego w tym zdjęciu?
10 przykazań zna? Nie, bo byś nie zadawał debilnych pytań.
Wielki kurwa katoliku. Jako ateista znam lepiej zasady twojej religi.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.Natomiast wciąż uważam że jak komuś przeszkadza nasza kultura to albo jest idiotą z mózgiem przerobionym przez gw albo jest pomiotem bolszewickiego scierwa, albo zwykłym tęczowym pedałem jak trebor71.
Znam paru ateistów. Zawsze wyrażają się przynajmniej z minimalnym szacunkiem do wiary czy kościola.
"Do ateizmu trzeba dorosnąć (intelektualnie i emocjonalnie). Żeby być Ateistą najpierw trzeba być człowiekiem myślącym, przepracować przez kilka lat różne kody moralne i rozważyć wiele zagadnień filozoficznych. To, że nie chciało ci się chodzić do kościoła i nie byłeś w stanie ogarnąć wiary, bo rzekomy bóg nie strzelił w ciebie piorunem, nie czyni z ciebie ateisty. Jesteś wyznawcą ideologii, która jest obecnie promowana i na topie, bo dobrze wpisuje się w wizje społeczeństw multikulturowych, do tego jest niezwykle komfortowa dla swoich wyznawców, bo nic od nich nie wymaga, jednocześnie dając im poczucie wyższości. Do tego jesteś fanatycznym i zagorzałym wyznawcą tej ideologii, bo obrażasz innych ludzi, tylko na podstawie tego, że nie są w twoim klubie. Twoje zachowanie nie prezentuje żadnych wartości, ty masz po prostu pseudointelektualne "barwy", których bronisz z zaciekłością godną kibola. Do tego klub, któremu kibicujesz jest najpopularniejszym klubem, który od swoich kibiców nie wymaga nawet chodzenia na mecze."
Nie rozśmieszaj mnie. Każdy człowiek rodzi się ateistą i jest zarażany wirusem religii przez swoich bliskich..