📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajny ten kraj, taki nie za mądry i nie za bogaty....
Na pewno kraj się wzbogaci jak władzę wybiorą zasiłkowcy i na pewno będzie to kompetentna władza.
haha Pisowcy sa dobrzy, wystarczy ze nie jestes z nimi, to jestes juz z peło . a ich stronnictwo amerykansko zydowskie, z polski zrobilo juz ukrainsko pakistansko huj wie co, sprowadzili im obce wojska na teren naszego kraju, i wmowili ze to dla ich dobra i obrony przez putinem, ale ani slowa nie powiedzieli ze ich najwiekszy sojusznik podpisal ustawe 447 ktora mowi o tym ze beda wywierac naciski i stosowac sankcje na tych ktorzy nie beda chcieli zrealizowac zydowskich uroszczen mienia bezspadkowego (takie rzeczy sie robi wrogom a nie przyjaciolom)
zydowska okupacja polski tuż tuż.
a durny narod spi
zydowska okupacja polski tuż tuż.
a durny narod spi
Czy któryś z sadolowych gimbo-ateistow czy innych postępowców potrafi mi wytłumaczyć co jest wielce niestosownego w tym zdjęciu?
skurwienie umyslowe za wypracowane piniundze przez gorszy sort /lech przeciez to mityczy wladca wolakow pochowany w grodzie kraka polegl zaciukany w lesie po udanym ladowaniu/ pozdrawiam ruch narodowo katolicki antona trotyla i marte zawsze dziewice z trzecim mezem i inne sebixy i jesiki chwala wlelkiej polszcze
On się nie modli "DO" niego a "ZA" niego, bo póki co kaczyńskiego jeszcze kościół nie mianował świętym
Zbliża się wysyp obskuranckich komentarzy zaczynających się od:
- "Osobiście nie jestem za..."
- "Nie interesuję się polityką, ale..."
- "Gardzę X, ale..."
@tomasz220289 Ja wkrótce zrobię sobie taką infografikę z rozkładem tego, jak działa ten zasrany świat i dlaczego. Krótko mówiąc - muszę jeszcze tylko wczytać się dokładnie w Marksa, żeby ogarnąć, w jakim stopniu był "wizjonerem" obecnego porządku, w jakim - wnikliwym analitykiem demokracji ateńskiej i starożytnego Rzymu, a w jakim był sterowany przez tytułowy kapitał i czyj.
- "Osobiście nie jestem za..."
- "Nie interesuję się polityką, ale..."
- "Gardzę X, ale..."
@tomasz220289 Ja wkrótce zrobię sobie taką infografikę z rozkładem tego, jak działa ten zasrany świat i dlaczego. Krótko mówiąc - muszę jeszcze tylko wczytać się dokładnie w Marksa, żeby ogarnąć, w jakim stopniu był "wizjonerem" obecnego porządku, w jakim - wnikliwym analitykiem demokracji ateńskiej i starożytnego Rzymu, a w jakim był sterowany przez tytułowy kapitał i czyj.
trebor71 napisał/a:
pozdrawiam ruch narodowo katolicki antona trotyla i marte zawsze dziewice z trzecim mezem i inne sebixy i jesiki chwala wlelkiej polszcze
Ty równiez bądź pozdrowiony teczowy europejczyku.
Osobiście nie jestem za... nie interesuję się polityką, ale... gardzę X, ale...
Pomijajac fakt jak PiS "rzadzi" krajem.... Koles poprostu przyszedl sie pomodlic zapewne za dusze prezydenta.... NIE do niego. Fakt, ze mogl to zrobic wszedzie, nawet w biedronce, ale wybral inny wariant, jakis symboliczny. Przeciez nie pojedzie na grob lub do smolenska... sa wyznawcy kaczynskiego ok, ale zastanawiam sie czy wiekszymi fanatykami nie sa kodziarze itd. a chuj.... jedni warci drugich jebac ich pretem po jajach...
Nie ma obrączki, także to pomnik żyjącego Jarka.
Tak sobie to wykombinowali.
Tak sobie to wykombinowali.
spierdzielowski teczowa to jest moze twoja dupa co dawala u biskupa bolszewicki partyjoto/ bez obrazy zgaduje tylko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów