📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież ten koleś który kręcił film. To jest ten sławny Gdański pirat (podróbka, która sama okrzyknęła się piratem, prawdziwy pirat gdański zmarł). Który ludzi wiecznie zaczepiał i obrażał. Nie raz dostał wpierdol i jakieś tam wyroki.
trojmiasto.pl/wiadomosci/Samozwanczy-pirat-doczekal-sie-samosadu-n70352.html
trojmiasto.pl/wiadomosci/Samozwanczy-pirat-doczekal-sie-samosadu-n70352.html
mam nadzieje że tego pierdolonego psa wyrzucą z Policji, może i nagrywajacy to chuj tego nie wiemy ale kurwa zeby na komisariacie policjant pozwalał bić obywatela to przesada.
@Organista to się przypatrz, ładna dupa.
up
A co miał zrobić? Spokojny dzień, trzech wariatów plus dziecko wparowało do komisariatu i zaczęło się kłócić, potem wyszli i tyle.
A co miał zrobić? Spokojny dzień, trzech wariatów plus dziecko wparowało do komisariatu i zaczęło się kłócić, potem wyszli i tyle.
ta pala Q jest sama kurwiskiem do rozjebania daj namiar to cie kurwo dozjade zaraz
no chyba tu kogoś pojebało to na chuj ta policja
Taki plebs jak ten patus i ta blond kurwa nie powinien mieć dzieci, na chuj przedłużać populacje takiego gówna.
Facet sie szarpie na komisariacie, baba się śmieje, policjant "nic Pana nie uderzył". Kurwa cyrk
Trafił swój na swego. Do kompletu Dres, blondyna, gówniak dodać trzeba cwaniaka Cała Polsza zjednoczona w jednym filmie
może pluć, wyzywać, przeklinać ale w cywilizowanym kraju w momencie naruszenia nietykalności cielesnej Policja powinna zareagować po to aby uniknąć właśnie większej akcji bo jak tamten by się wkurwił to by go zajebał na śmierć kilkoma strzałami w ryj. Moim zdaniem h.. nie Policjant powinien zapobiegać .... ale komuna dalej jest w policji pomimo że nie jeżdżą już poldonami.... większosć tych policjantów trzeba wziąść i wysłać na jakieś szkolenia na zachód i może tam zrozumieją że są po to by służyć i chronić społeczeństwo.
pobił, nie pobił, nie ważne. na siłę robi z siebie ofiarę, nienawidzę takich niedorozwiniętych cweli. Jak dla mnie wzorowa postawa policji, po co ma się wysilać jak nic się nie dzieje, dziennikarzyna ma problem sam ze sobą.
chuj wie jak było... nie rozpisujcie się tak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów