Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dziennikarz z narodowej..... i wszystko jasne ! Do Ziobro, od razu niech dzwoni.
Ciagnie do swoich widze. Już wyjaśniam. Atakujący ma pod lewym okiem kropke czyli był we więzieniu. Odsyłam do tematu który wyjaśni wam wiecej. sadistic.pl/tatuaz-wiezienny-vt50625.htm Za pare dni na thn54, chyba że nie

Nie dość, że rowerzysta, to jeszcze prawdziwy Polak patriota z telewizji narodowej. Bardziej uprzywilejowanego osobnika nie można sobie wyobrazić. Chyba, że jeszcze związkowcem jest.

Nie wiadomo o co dokładnie poszło, ale chłop na grypsera trafił + szczekanie bezsensowne = c🤬ja zdziałał i zdziała.
z mordy widać jakiś kartofel, a tego co nagrywał to znam, j🤬y wywieszał ogłoszenia, że zatrudni do liczenia głosów za 250zł a potem się okazywało że do jakiejś partii ludzi wciskał której sam bym prezesem

Ja tradycyjnie - za sponiewieranego (obojętnie w jaki sposób) pedalarza - piwo.
Ja tradycyjnie - polaczkową cebularzową patologię (dres, blachara i gówniak) do piachu.
saves napisał/a:
Ja tradycyjnie - za sponiewieranego (obojętnie w jaki sposób) pedalarza - piwo.
Ty kurrwo.
Gnida wyszła z pierdla i walczy o cały chodnik dla siebie bo jeszcze nie przywykła że z klatki wypuścili.
Polecę klasykiem.
Wszystkie cztery gęby nieskalane inteligencją.
Kibol Grzechu, żona kibola Jesica, Policjant Roman, który ma wszystko w dupie i kamerzysta - Kononowicz w wersji hard.
Dziecku się nie przyglądałem.
Wszystkie cztery gęby nieskalane inteligencją.
Kibol Grzechu, żona kibola Jesica, Policjant Roman, który ma wszystko w dupie i kamerzysta - Kononowicz w wersji hard.
Dziecku się nie przyglądałem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie