Wypędzanie szatana
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podam do sądu i zajebię was.. fajnie nasrane i nie pomieszane ma we łbie. Podawać chce do sądu a sama groźby karalne wykrzykuje
Pewnie szla na marsz kodu i zabladzila
@ttuunniinngg raczej wygląda na zwolenniczkę PiS. Podobne zachowania.
To Solaris, kurwa raz dwa trzy, poznaję po głosie!
tak wygląda nowoczesny kod i ich przeciętny zwolennik
Pierdole. Piękna awantura a już w komentarzach polityka. Coś wam powiem. Jebać prawice, jebać lewice. NIECH ŻYJE ZDROWY ROZSĄDEK!!
Jak widać KATOLICY JEJ POMOGLI ... WYJEB@LI JĄ Z KOŚCIOŁA ... TA MIŁOŚĆ BRATERSKA, MIŁOŚĆ DO BLIŹNIEGO.
A poźniej taki stoi porzed ołtarzem i myśli, ze jest świety.
Jest to poniżej Krytyki!
BRZYDZE SIĘ OBŁUDĄ I DULSZCZYZNĄ!!!!
A poźniej taki stoi porzed ołtarzem i myśli, ze jest świety.
Jest to poniżej Krytyki!
BRZYDZE SIĘ OBŁUDĄ I DULSZCZYZNĄ!!!!
@dirty_pig ograniczenie umysłowe. Jak ktoś nie jest za PiSem - to musi być za KOD-em? Beret Ci ciśnie.
skromniak napisał/a:
;P kto by jej zajebał łapka w góre !
pojebało ci się z twakosiążką
a od babszytala alkoholem jebie przez sam monitor
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów