📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kibicowałem jej do samego końca.
Szkoda dziewczyny. Straszna śmierć.
Dobrze kombinowała, szkoda że nie wyszło.
Ciekawe po cholerę im kraty w oknach na 10+ piętrze.
Ciekawe po cholerę im kraty w oknach na 10+ piętrze.
przejebane... sytuacja bez wyjscia niby szukasz mniejszego zla ale wybor i tak chujowy. splonac zywcem czy skoczyc...
jak na wyborach
jak na wyborach
swampman napisał/a:
przejebane... sytuacja bez wyjscia niby szukasz mniejszego zla ale wybor i tak chujowy. splonac zywcem czy skoczyc...
jak na wyborach
Nikt ci nie każe glosować
Kriski napisał/a:
I dlatego nie masz prawa narzekać.
I nie narzekam, obserwuje co się dzieje, Jak śpiewał Myslovitz "bierz życie jakim jest"
Zresztą demokracja to fikcja, partie nie mają obowiązku realizować swoich programów wyborczych, mogą w dowolnej chwili zmienić swoje poglądy (ciągle mamy rotacje posłów do obozów przeciwnych) Ponadto coraz częściej wszyscy zginają kark wobec mniejszości, co ma kurwa demokracja do usługiwania mniejszościom?
Pierdole serdecznie uczestniczenie w tym cyrku a im większa frekwencja tym większa partyjna subwencja
mygyry napisał/a:
I nie narzekam, obserwuje co się dzieje, Jak śpiewał Myslovitz "bierz życie jakim jest"
Zresztą demokracja to fikcja, partie nie mają obowiązku realizować swoich programów wyborczych, mogą w dowolnej chwili zmienić swoje poglądy (ciągle mamy rotacje posłów do obozów przeciwnych) Ponadto coraz częściej wszyscy zginają kark wobec mniejszości, co ma kurwa demokracja do usługiwania mniejszościom?
Pierdole serdecznie uczestniczenie w tym cyrku a im większa frekwencja tym większa partyjna subwencja
Chyba właśnie narzekasz.
Ja pierdole, pod prawie każdym postem ktoś musi wpierdolić coś o polityce
Przejebana sytuacja... Swoją drogą to ze zeszła na gzyms poniżej to juz jest duży wyczyn... Szkoda ze nie poczekała trochę dłużej w tym wypadku wolałbym happy end
Pomysł nawet dobry tylko wykonanie chujowe... Myślę że lepiej by jej było jakby frontem do ściany była odwrócona i tak wchodziła albo po prostu czekała tam na pomoc... ale nigdy nie byłem w takiej sytułacji to nie wiem jak bym się sam zachował...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów