📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bul_od_bytu napisał/a:
Jest dysonans poznawczy bo z tyłu stoi Octavia z Nowego Dworu Mazowieckiego, ale w sumie te kurwie są wszędzie
Mam nadzieję, że to skończy w sprawie dla reportera
Ja widzę peugeota
Żaden Facet nie staje sie naturalnie IMPOTENTEM - dajcie mu mloda 20stke to zaraz cudownie ozdrowieje Grube baby mysla, ze to chodzi o 'nature' xD
nowynick napisał/a:
I te wstążki dookoła anteny. Nie potrzeba rejestracji od razu widać zjeby ze wschodu...
A tak serio na na chuj mu jej rzeczy?
No jak to - a wibratory?
Który facet jezdzilby Yarisem. Wiadomo, że impotent i pizds hahaah
tylko chodzi o to ze jej maz nie zyje od 10 lat a laska zaschizowała i jest lekko psychiczna.
nowynick napisał/a:
I te wstążki dookoła anteny. Nie potrzeba rejestracji od razu widać zjeby ze wschodu...
A tak serio na na chuj mu jej rzeczy?
a ty co warszafiak z zachodu ^ kurwa jakie płytkie myślenie ale pewnie masz z 15lat a udajesz dorosłego na sadolu a tu dużo takich hahahaha
ONZ w tym temacie to skrót od Organizacja Niedodymanych Zdzira do których ona należy......
pewnie stara locha się spasła i się dziwi że przy niej jemu nie stawał i stał się impotentem.
Jego impotencja pewnie ma na imię Agnieszka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów