Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A w ogóle to po co tutaj taki filmik?
Wydaje mi się, że trzeba Polakom uświadomić, że cały ten syf znany jako UE jest drogą do upadku... upadku narodowości, waluty, wartości, Państwa....
To teraz bądź łaskaw zaproponować coś lepszego w to miejsce...
I nie EU, bo jesteśmy w Polsce.
A także Ci nie przeszkadzają gówniane unijne normy prawne, umowy i ustawy ? M.in. Traktat Lizboński.
Kurwa, wolę być wschodem Europy, niż murzynem zachodu.
To teraz bądź łaskaw zaproponować coś lepszego w to miejsce...
Np Państwo takie jak II RP (za czasów Piłsudskiego - nie Becka) Potrafiliśmy powiedzieć nie zarówno Niemcom jak i Rosjanom. W czasach kryzysu wybudować całą Gdynię. Wtedy również w Warszawie brano pod uwagę budowę Szybkiej Kolejki Miejskiej (czegoś na kształt metra) Mieliśmy swoją produkcję małych czołgów i tankietek (na sadolu widziałem). Pewnie wiele innych rzeczy, ktoś powie, że wieś była biedna... za komuny było tak samo. W czasach międzywojnia dało sie działać bez pieniędzy z UE (na która przecież trzeba się zrzucać), bez kolosalnej korupcji i bandy urzędników. Polska była państwem suwerennym jeśli nawet nie do końca ekonomicznie to napewno politycznie suwerennym.
Uprzedzając zapewne odpowiadam: Tak, chciałbym dyktatury, lecz dyktatury mądrej i takiej, która troszczyłaby się o obywatela. Takiej, gdzie za "inne" poglądy nie dostawało by się kulki w łeb. Takiej, gdzie zdanie obywatela by się liczyło.
Np Państwo takie jak II RP (za czasów Piłsudskiego - nie Becka) Potrafiliśmy powiedzieć nie zarówno Niemcom jak i Rosjanom. W czasach kryzysu wybudować całą Gdynię. Wtedy również w Warszawie brano pod uwagę budowę Szybkiej Kolejki Miejskiej (czegoś na kształt metra) Mieliśmy swoją produkcję małych czołgów i tankietek (na sadolu widziałem). Pewnie wiele innych rzeczy, ktoś powie, że wieś była biedna... za komuny było tak samo. W czasach międzywojnia dało sie działać bez pieniędzy z UE (na która przecież trzeba się zrzucać), bez kolosalnej korupcji i bandy urzędników. Polska była państwem suwerennym jeśli nawet nie do końca ekonomicznie to napewno politycznie suwerennym.
Uprzedzając zapewne odpowiadam: Tak, chciałbym dyktatury, lecz dyktatury mądrej i takiej, która troszczyłaby się o obywatela. Takiej, gdzie za "inne" poglądy nie dostawało by się kulki w łeb. Takiej, gdzie zdanie obywatela by się liczyło.
Tak myślę, że to byłoby najlepsze rozwiązanie. Tylko jakby ktoś nas zaatakował to będzie nam się trudno bronić bo już nie ma tylu koni co w latach międzywojennych.
Chociaż polska przoduje w produkcji trzody chlewnej to może teraz na czołgi zamiast na koniach to na świniach będziemy nacierać.
Każdemu, co myśli, że UE daje nam pieniążki tak po prostu, bez żadnych zobowiązań, że UE jest zajebista bo mamy "zjednoczoną" europę, żę UE nas obroni, że UE nam da, życzę wiadro murzyńskich kutasów w dupę... Zanim zaczniecie takie głupoty opowiadać podowiadujcie się co nieco o dotacjach unijnych, o funkcjonowaniu itd. Gwarantuję wam, że natychmiast zmienicie zdanie, jeśli nie to pozdrówcie starych z PZPR, czy UB, czy też innego chujstwa przesiąkniętego lewicą i socjalizmem...
No i czego żeś o tych diabelskich dotacjach się takiego dowiedział? Czy tylko tak pierdolisz od bez bladego pojęcia o czym?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów