Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale co najbardziej rozpierdala, wchodzi taki, Kukiz, Nowoczesna czy tym podobne z kilkunastoma % w wyborach, udaje się im to dlatego, że mówią o ekonomii rekonstrukcji systemu, rozwoju to sporo ludzi chce takiej partia a jak już wejdzie to mamy festiwal spierdolenia, już nie to z czym szli do wyborów tylko kościół, pedały, imigranci, gender i sama ideologiczna chujnia, podczas, gdy ludzie głosowało na nich właśnie dlatego, że się tym szajsem mieli nie babrać a potem równia pochyła w sondażach, wewnętrzne kłótnie, posłowie przechodzą do PO lub PIS i partia ma poparcie poniżej 2% no kurwa mać, nawet głosując na coś nowego kończymy na 2 partiach, pierdolę nie chodzę już na wybory.
Chodź na wybory i oddaj głos niewaźny , narysuj choćby kutasa przy nazwiskach kandydatów.
W ten sposób wyrszisz swą niechęc do "elit" politycznych naszego polskiego bagienka.
ja chodze.
skreslam kilku, łacznie z kartka.
mysle ze teraz trzeba bedzie rozegrac to tak zeby ludzi zachecac zeby nie szli. jesli wybory uzna sie za wazne przy rekordowo niskiej frekwencji to ludzie powinni wyjsc na ulice. to jest moje zdanie.
50prc w ogole nie chodzi na wybory i nie dziwie im sie a z tych 50prc pozostalych 30prc glosuje na pis.
teraz pojawil sie holownia. wlasnie tego potrzeba nam w polsce kurwa. nie specjalistow tylko dziennikarzyny z krzyzem w pysku albo politykow.
zeby bylo malo to podrzedny dziennikarzyna... zakulisowiec z mam talent
Nie bez powodu nawoływanie ludzie do głosowania jest cechą wspólna każdej partu, im większa frekwencja tym większa subwencja, myślicie, że komuś chodziło o coś innego niż hajs? Ode mnie takiego chuja.
Chodź na wybory i oddaj głos niewaźny , narysuj choćby kutasa przyazwiskach kandydatów.
W ten sposób wyrszisz swą niechęc do "elit" politycznych naszego polskiego bagienka.
A kogo ten kutas obchodzi na tej kartce? Myślisz że Schetyna z Kaczyńskim patrzą coś im tam narysował? Głos nie ważny też się liczy do frekwencji co jak pisałem przekłada się na ich subwencje.
Chodź na wybory i oddaj głos niewaźny , narysuj choćby kutasa przyazwiskach kandydatów.
Chuja prawda. Nic to nie zmieniło w ostatnich latach, wręcz pogorszyło. Mam to za sobą wielokrotnie.
Nie głosować wcale i mieć wyjebane. Zapomnieć o wyborach, które nota bene są niezgodne z Konstytucją RP (ordynacja) i żaden parlament nie ma mandatu do ustawodawstwa od co najmniej 1997, bo w sumie to od 1944.
Ja już raczej nie zagłosuję - ostatnie dwadzieścia lat wystarczy aby wiedzieć, że to bez sensu, a mniejsze zło to najgorsza rzecz jaką można się kierować.
Nie bez powodu nawoływanie ludzie do głosowania jest cechą wspólna każdej partu, im większa frekwencja tym większa subwencja, myślicie, że komuś chodziło o coś innego niż hajs? Ode mnie takiego chuja.
A kogo ten kutas obchodzi na tej kartce? Myślisz że Schetyna z Kaczyńskim patrzą coś im tam narysował? Głos nie ważny też się liczy do frekwencji co jak pisałem przekłada się na ich subwencje.
niby tak ale to sa groszowe sprawy w skali panstwa. wiem ze mozna to wydac na 1000 innych przydatnych rzeczy.
ja uwazam ze moim zasranym obowiazkiem jest chodzic na wybory i glosowac zgodnie z sumieniem i tak wlasnie robie oddajac nie wazny glos.
chuje przy korycie robia swoje akcje w skarbie panstwa ze maja miliary a nie kilka milionow wiecej wiec to pikus
Sąsiad dyma twoją grubą brzydką żonę masz chujowo plana robote rozumiem cię debilku
dobrze ze nie mam zony myslalem ze mowisz do mnie...
Ty jednak nie jesteś trolem, ty jesteś po prostu najzwyczajniej w świecie niedorozwinięty.
To przez takie ameby wygrywa popis, bo debile w ramach protestu oddają nieważny głos....
Każdy kto oddał głos nieważny, albo olał wybory przyczynił się do zwycięstwa pisu.
Tyle, że nie ma po co tłumaczyć imbecylom. Idź sobie przyklej błyskawice na mordę i porób mentalną lachę homokomuchom od zoidberga.
jestem niedorozwiniety mowisz?
pis albo po wygrywa ze wzgledu na niewazne glosy?
pis: 8 051 935 glosow
po: 5 060 355 glosow
207 747 glosow niewaznych...
problemem jest to ze glosujemy nie za a przeciw komus a nie niewazny glos
nie doczekam sie od ciebie nic madrego na tym portalu
Szkoda ,że na Marszu Niepodległości nie było "pan mnie nie dotyka" tylko od razu gleba ,gaz ,kule gumowe.
Rzeczywiście ta babcia przypomina narodowca rzucającego kamieniami w policję na marszu "niepodległości"
Różnicy nie ma prawie wcale... LGBTQ i inne twory sztuczne.. To wszystko na pokaz żeby nas skłócić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów