📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ma nauczkę że ze zwierzętami się nie siedzi w jednym pokoju, zwłaszcza jak nie siedzą w klatkach. Zawsze mnie zastanawia jak można z takimi "kumplami" siedzieć z własnej woli.
Jaki skurwiel zachłanny.Jebany pies ogrodnika.Sam nie wpierdoli i innemu nie da.
Wolał rozjebać na klepisku niż poczęstować "kolegów".
Wolał rozjebać na klepisku niż poczęstować "kolegów".
StachuJoness napisał/a:
Przed Ukrainą jeszcze długa droga do jako takiej normalności.
Spokojnie zydzi im juz nowe Tokio w kijowie stawiaja. A dwa, juz sie u nas ksztalca bijac nasze dzieci w szkolach.. no to pora na csa
Jak przed każdym krajem, w którym większość mężczyzn będzie mieć PTSD
To go nauczy.
Mordecai napisał/a:
Musley,że już czas odzyskać Lwów
A na chuj Ci Lwów?
Niepotrzebny nam obszar z wrogą mniejszością.
Myślę, że znacznie lepiej byłoby wyjebać do Lwowa tych wszystkich, co nam się w Polsce zalęgli.
Arashi91 napisał/a:
Taki cwaniak, a pewnie pierwszy spierdoli jak przyjdą go "ochotniczo zmobilizować" do walki.
Ochotniczno to mobilizują w twoim kacapskim eldorado
Ciekawe kiedy powstanie strona internetowa w anonimach adresy podawać gdzie mieszkają te ukraińskie bohatery żeby ich zgarniać i wywozić na front, niech walczą o swój kraj, tak jak nasi pradziadowie ginęli za Nasz i Kraj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów