📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dlaczego ta ruska swołocz to ruszka swołocz
Przed Ukrainą jeszcze długa droga do jako takiej normalności.
Od teraz bedzie bardziej hojny w towarzystwie
Ile śmiecia ludzkiego na front !!!! I jaki bojowy !!! Same gieroje !!!! banderowce !!!!!
P.s Poważnie to same tchórze co się tak samo jak w Polsce przed poborem ukrywają. W 6 się chowają na 5 m2. Takie to gieroje...
P.s Poważnie to same tchórze co się tak samo jak w Polsce przed poborem ukrywają. W 6 się chowają na 5 m2. Takie to gieroje...
Czekaj, zaraz ci majeńka-idiotka napisze, że to nie ich wina, tylko kacapów, bo ich uranem z Zakładów Przemysłowych R1 napromieniowali.
Chociaż z drugiej strony- skąd miałaby coś wiedzieć o historii upadliny czy kacapstanu?
Tacy koledzy to skarb
Murgrabia napisał/a:
Czysto kacapskie zachowanie, nic szczególnego.
- no no, nie obrażaj kolesi z filmiku. Jakbyś im powiedział, że ich zachowanie jest kacapskie to byś dostał lepszy wpindol niż gostek z chipsami. To jest normalne zachowanie saszkowe, w tle zdaje się leci słynny hit ua "Stefanija" mało tego zdarza im się nawalać miedzy sobą, jak stoją w kolejkach do granicy, z lawetami na których już drugi rok ciągną z całej Europy osobówki, rzadziej motocykle, czasem jakieś łódki, a trafił się nawet ultralekki samolocik.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów