Według opisu facet zastrzelony po tym jak wielokrotnie odmówił zapłacenia haraczu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ciekawe ile było do zapłacenia, może jakoś by uzbierał.
Gdyby mieli więcej rozumu niż kul w magazynkach mogli by to inaczej załatwić. Strzał w kolano, i by wiedział że albo płaci albo a tak to mają jednego podatnika mniej
Jarokwakin napisał/a:
Ciekawe ile było do zapłacenia, może jakoś by uzbierał.
pewnie jakieś 10-20%. Tam nie kradną chuje na tą skalę co u nas skarbówka....
U nas skarbówka, rząd, zus, urzędy okradają nas haraczami 80-90% tego co zarobimy oni dostają... a tam gangi i to mniej zabierają niż nam... Kto tu mieszka w kraju trzeciego świata?
Tobiahus96 napisał/a:
Gdyby mieli więcej rozumu niż kul w magazynkach mogli by to inaczej załatwić. Strzał w kolano, i by wiedział że albo płaci albo a tak to mają jednego podatnika mniej
Ale haslo do innych "podatnikow" poszlo
Krakus36 napisał/a:
U nas skarbówka, rząd, zus, urzędy okradają nas haraczami 80-90% tego co zarobimy oni dostają... a tam gangi i to mniej zabierają niż nam... Kto tu mieszka w kraju trzeciego świata?
A ten jak zwykle projektuje swoj bol dupy na kazdy material i biadoli
Silva: Zabija Juana
Janusz Frustrat: Moje ZUSy.....
Ten co siedzial na zewnatrz kurz zostawil po sobie jak Speedy Gonzales
Inteligencja lvl150. Teraz na bank zapłaci
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
bimaczow napisał/a:
Inteligencja lvl150. Teraz na bank zapłaci
bo właśnie na tym im zależy, na tych zyskach z tego kiosku lol, nie chodzi o to żeby dać przykład innym, a kiosk pewnie zajmie ktoś inny i niczego nie stracą
a tak w ogóle to skąd wiecie że chodzi o 20%? jak te gangusy to liczą, tam pewnie nawet kasy fiskalnej nie ma xd
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
Ja go zastrzeliłem, ale on żyje. Także nie ma problemu
nowynick napisał/a:
pewnie jakieś 10-20%. Tam nie kradną chuje na tą skalę co u nas skarbówka....
Taa... ale przynajmniej mnie skarbówka nie odjebie na miejscu bo ktoś w urzędzie pojebał adresy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów