📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Steve-O poleca.
I will wear you like a condom.
No chłopaki się nudzą. Mają za darmo lokum, zasiłki, w chuj czasu, zero ochoty do pracy. Jedyna ambicja to zapalić skuna, rozjebać dupę jakiejś p0lce z erasmusa i tyle. Kolejne pokolenie imigranckich nierobów - jeszcze gorsze od poprzedniego. Te pierwsze to jeszcze miało jakieś ambicje bo patrzyło na tych francuzów, anglików, niemców, chcieli mieć to samo - mieszkania, domy, dostatnie życie. Teraz promuje się system, że najważniejsze są modne ubrania, nowy telefon i ruchanie Juleczek. Tak więc zero motywacji do pracy
donkapusta napisał/a:
Kolejny inżynier, albo lekarz o albedo=0. Za takie zachowanie powinno się łamać nogi. Obie.
albo bić po jądrach (obu)
Się przypierdalacie. Praktyka znana od dekad. Ja osobiście z kumplami, na praktykach zawodowych, wyjebywaliśmy tak klopy ze skurwiałymi instruktorami, lub robolami, chujami, co to mieli nas uczyć zawodu a tylko dopierdolki stosowali.
ciekawe czym, bo ja raczej wątpię
ta dziewczyna pewnie też zalazła za skórę tym murzynom, chcesz powiedzieć
ciekawe czym, bo ja raczej wątpię
donkapusta napisał/a:
Kolejny inżynier, albo lekarz o albedo=0. Za takie zachowanie powinno się łamać nogi. Obie.
Można złamać jedną nogi?
MarcinHolmes napisał/a:
Można złamać jedną nogi?
To jeden z paradoksów. Kolejnym jest "można nie złamać żadnej nogi".
Buhahahaha.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów