📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To chyba jakiś wypierdziszew bliskowschodni bo nikt nawet nie rzucil się do pomocy. :/
Już pomijam fakt że obsluga gaśnicy ich przerasta
Już pomijam fakt że obsluga gaśnicy ich przerasta
Może udusił się dymem i spłonął martwy???
Tyle aut i nie ma gaśnicy? Zapomniełem, że to kozolandia i tam przegląd robi wszystkim wujek Ahmed. Za dwie kury.
bercisko napisał/a:
Tyle aut i nie ma gaśnicy? Zapomniełem, że to kozolandia i tam przegląd robi wszystkim wujek Ahmed. Za dwie kury.
Tak drogo? Amir podobno za kobiete podbija papier.
Całkiem spore te gaśnice w poròwnaniu do naszych samochodowych,ale zanim je użyli to już mogli sobie darować.
A gdzie kurwy mają kijki i kiełbaski? No i ziemniaczki do ogniska pasowało by też już wrzucić puki zgaszą.
Zenonn napisał/a:
Ale jak się ożywił jak temperatura wzrosła
jakby dupa zaczęła piec bardziej niż po ostrym kebsie to byś przegryzł karoserię...
oni chyba te gaśnice przynieśli żeby go dobić jakby wyszedł z auta
i to jest materiał ... powiedzcie, że był czarny, a sobie ten film zgram na tel i będę nim humor poprawiał.
Henryk_Kwinto napisał/a:
i to jest materiał ... powiedzcie, że był czarny, a sobie ten film zgram na tel i będę nim humor poprawiał.
typowo czarny to nie ale też nie najgorzej bo śniady książę pustyni...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów