📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Złodziej większa pizda jak ta, którą chciał obrabować
Może to tranzystor tego w tamtych rejonach pełno
Każdemu złodziejowi życzę raka odbytu
freddy.krueger napisał/a:
Może to tranzystor tego w tamtych rejonach pełno
Tranzystor unipolarny czy bipolarny... jaki typ półprzewodnika obstawiasz German, krzem, arsenek galu, inne Częstotliwość niska... na dwa impulsy na bazę, jednym impulsem obwód zamknięty pomimo izolacji .
co za łachudra, nawet okraść się nie da,
współczuję facetowi który ma taką, bo każdą , nawet przesoloną zupę wpierdala ze smakiem
współczuję facetowi który ma taką, bo każdą , nawet przesoloną zupę wpierdala ze smakiem
Szacuneczek dla laski.A złodziejaszek pizda bo nawet w kasku się bał w ryj dostać hahahahahahahaha
brawo dla tej kobiety! byc moze zona/matka... ryzykowala kule w leb by obronic jakis jebany telefon. W brazylii za mniejsze gowna strzelaja ludziom w leb. Rodzina bylaby dumna gdyby zona/matka nie wrocila do domu z powodu jakiegos samsunga s3
Baby to idiotki, jak miałem 16-17 lat i pierwszą dziewczynę kiedyś zeszliśmy na taką sytuację i jebało ją że w portfelu ma 5zł oddałaby życie, dała się skopać i zadźgać nożem, tak lata mijały, obserwowałem kolejne niewiasty i taka sama akcja 80% z nich dałoby się zabić za portmonetkę za dychacza. To nie odwaga, po prostu mają coś zjebane pod sufitem i nie myślą trzeźwo w takiej sytuacji. Teraz znajdzie się paru debili którzy napiszą, a gdzie Twój honor ty pizdo o swoje się walczy itd, oglądając headshoty z da silva story za paczkę gum albo za bad location in time, ja oddam portfejlo a potem będę posuwał Twoją wolną już dziewczynę czy żonę, bo honorowy byłeś i dałeś się zajebać za pieniądze. Oby dużo takich bohaterów bo hard kuleje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów