📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Młodzi się oddają miłości a jakieś pedały przychodzą i im przeszkadzają
Nie ładnie tak przeszkadzać w dobieraniu się do "ofiary". Chuj im w dupy!
Prawdziwa dama lubi wyrafinowane randki.
Jak jakieś menele, jeszcze tylko śmietnika brakuje.
Jak jakieś menele, jeszcze tylko śmietnika brakuje.
Dziewcze najebane jak szpadel, jutro nic nie będzie pamiętać z tej romantycznej randki.
Modest_Bomba napisał/a:
Młodzi się oddają miłości a jakieś pedały przychodzą i im przeszkadzają
Tylko niech robią to w mniej publicznych miejscach, bo jak zaczniesz na to przyzwalać to jutro na Rynku będą się rypać.
jebane pedał, nie dają się heterykom pobawić!
[ Dodano: 2024-10-05, 11:50 ]
ładnie schowali się za samochodami!
[ Dodano: 2024-10-05, 11:50 ]
shoe5maker napisał/a:
Tylko niech robią to w mniej publicznych miejscach, bo jak zaczniesz na to przyzwalać to jutro na Rynku będą się rypać.
ładnie schowali się za samochodami!
MansoN napisał/a:
Dziewcze najebane jak szpadel, jutro nic nie będzie pamiętać z tej romantycznej randki.
Przeca jej bojfrend nagrywał te chwilę wzniosłej miłości, to zobaczy se na fejsie, a jak nie on to koledzy chętnie swoje nagranie jak widać udostępnili
Za dużo sadola. Pierwsza myśl- dwa pedały.
[ Dodano: 2024-10-05, 11:56 ]
Szybko przypomni jak się okres zacznie spóźniać.
[ Dodano: 2024-10-05, 11:56 ]
MansoN napisał/a:
Szybko przypomni jak się okres zacznie spóźniać.
Btw, ciekawe jaką ksywkę dostała, ryj w oleju silnikowym, może pitstop
Jakim trzeba być zbokiem i debilem żeby za kimś w kąty zaglądać
Jakby mi tak ktoś zrobił to bym dokończył a spuścił się na tego co przeszkadza 😂
[ Dodano: 2024-10-05, 12:40 ]
By się pedał nauczył żeby nie dochodzić jak ktoś kopuluje
[ Dodano: 2024-10-05, 12:40 ]
By się pedał nauczył żeby nie dochodzić jak ktoś kopuluje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów