📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a później dzieci , takie malutkie , pewnie z przedszkoli też, stają się ofiarami dilerów narkotykowych, bo im wstrzykują niepostrzeżenie maryhułanen i zostają ćpunami i biorą kokainen
Ja kiedyś wstrzykłem se marinechune i nie wiedziałem co się dzieje. Do dzisiaj mam zniszczony mózg i w ogóle straszne rzeczy... widzę też wszystko tylko na zielono.
NIE DLA marinechuany stanowcze... no i dobrze powiedziałem im... tak dobrze.
NIE DLA marinechuany stanowcze... no i dobrze powiedziałem im... tak dobrze.
Makabrax moja babcia sobie robi napar z tego kwiatka i wmawia mi, że to pokrzywa.
To znaczy, że ona ćpie ? :O
zajetynick napisał/a:
Makabrax moja babcia sobie robi napar z tego kwiatka i wmawia mi, że to pokrzywa.
z maruchiną nie ma żartów...
Mój współlokator to pali i po 3 latach mogę napisać że nieźle ten syf pierdoli w głowie. No ale w końcu na coś trzeba umrzeć
Pokrzywy pił ! On wie, że to nielegalne... to taka polska marinunanaha. Powiedz mu bo zniszczy sobie życie i umrze jak będzie miał 88 lat albo później, z tym świństwem nie wiadomo kiedy.
Z ostatnią informacją mogę się zgodzić. Odkąd Hiszpanie podbili Amerykę Południową zielone było sprowadzane do europy jedynym mankamentem było to że nie było tanie i dostępne dla wszystkich ;]
Jakby zalegalizowali to może i sporo kasy z akcyzy/podatku by było, ale polak to taka kurwa, że nie zna umiaru i by wszyscy ujarani chodzili i by mieli taką podnietę, ze wszystko byłoby spowite w dymie...
Kościół to zło! Papierosy to zło! Heroina to zło!Alkohol zostawcie w spokoju! A Marihuana jak kto chce niech pali..
Kuzyn siostry wujka mojej babci znał kiedyś takiego co sobie te marichułanine wstrzykiwał i on umarł.
Niech legalizują Marihuanę,ten kto nie chce zapalić to i tak nie zapali a ci co pala nawet jak jest nielegalna to po co legalizować?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów