18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Nie dogadali się...
greif • 2012-04-24, 8:25
Autentyki... zaświadczam życiem... polityków!

Do firmy przyszedł hydraulik naprawić WC.
Wszedł do sekretariatu i pyta:
- No to gdzie jest ten sracz?
Sekretarka nieśmiało odpowiada: - Szef jest właśnie na obiedzie.
- Ale pani mnie źle zrozumiała - mam na myśli te dwa zera.
- Zastępcy mają naradę.
- Ale pani złota, ja się pytam, gdzie tu się gówno robi?
- Aha, ... rachunkowość jest piętro wyżej...

PS nie wiem dlaczego, ale mi się skojarzyło.

Blondynka do męża:
- kochanie czy płazy mają rozum ?
- nie żabciu.
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2012-04-24, 12:07
Kiedy idziesz ich pozabijac?

Zgłoś
u................t 2012-04-24, 12:10 86
Rzeczywiście jaki fajny zbieg okoliczności.Uśmiałem się serdecznie.Nawet jeszcze się śmieję.A swoją drogą nie uważasz że borsuki są fajne?Mają takie paski na głowie i w ogóle.Chciałbym mieć borsuka.Nazwał bym go Stefan,kupił bym mu czapkę i chodził by z nim na spacery.Może nawet wyrwał bym wtedy jakąś laskę?Niecodziennie widzi się faceta z borsukiem na spacerze,baa niecodziennie widzi się borsuka.W sumie podobno w naszym kraju żyją,ale Ja jeszcze ani jednego nie widziałem.Ty jakiegoś widziałeś?Mam nadzieję że żywego.Potrącone borsuki są takie niefajne.Są płaskie jak niektóre moje koleżanki.Ale co do Twojej historii naprawdę super
Zgłoś
DFM 2012-04-24, 13:44
@up nie chce mi sie czytać całości ale myślę że masz rację
Zgłoś
n................i 2012-04-24, 20:22
Tja, do jakiegoś szanowanego biura z zastępcami i sekretarką przychodzi typowy hydraulik z wyglądu i mowy a kobiecina się nie zorientuje że chce naprawić sracz?
Zgłoś
karolcba 2012-04-24, 20:24 1
@ulthart
Historia jak z "Małego Księcia"
Zgłoś
RudyNB 2012-04-24, 21:53
@ulthart złapałem kiedyś młodego borsuka szczekał jak pies xD jadła kiełbase i strasznie śmierdział laski od niego uciekały bardziej. musiałem wypuścić go do lasu kiedy sąsiadowi wydoił krowę i przyjechała policja :c
Zgłoś
Apollon 2012-04-24, 22:58 2
@up popłynąłeś... na siłę chciałeś być tak fajny jak ulthart i... nie wyszło sorry...
Zgłoś
sysunia02 2012-04-25, 16:03 1
@ulthart mistrz haha
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów