📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wolę upały, zawsze to można za friko w cieniu ochłonąć, a zimą? Płać za węgiel lub gaz...
Zwykły, polski optymizm. Kurwa jego jebana mać.
słyszałam, że jest nabór do ciapatych, także jak się nie podoba, to polecam skorzystać.
słyszałam, że jest nabór do ciapatych, także jak się nie podoba, to polecam skorzystać.
Jak można kurwa powiedzieć w wakacje, że jest za ciepło, za gorąco?! No jak, kurwa, JAK?! W zimie będzie pierdolenie, że za zimno, że ciemno, że śnieg... Według mnie w lecie mają być wysokie upały i silne burze, jesień powinna być "złota polska", ciepła, zima śnieżna, mroźna ale w miarę krótka a wiosna wiadomo cieplutka i powinna zaczynać się wcześnie a nie jak w tym roku
Proste
Ktoś kto lubi ciepło = klucha i cipka
Ktoś kto lubi zimno = wiking, prawdziwy mężczyzna
Oczwyiscie mówie o temepraturze odczuwalnej na zewnątrz.
Ja zawsze wolałem zimę i ogólnie zimno. Do szkoły chodziłem w bluzie i nigdy nie chorowałem. Ćwiczę to w zimę mam otwarte okno i jak się spocę to nawet kataru nie mam. Za to w lato się duszę dosłownie, wentylator musi ciągle na mnie wiać lub nie wychodzę z wody. No i zgadzam się z MyTuSmiechyACyganPodOknem
O cholera jasna! Jestem mężczyzną?! :O
Ja kurwa nie znosze upałów. Zimno kocham, zawsze każdy mówi, "oszalałeś? jak się ubrałeś na taką pizgawice?!" Dlatego w przyszłości zamierzam wyjechać do Irlandii jak się uda
1. Jesteś z Tajlandii lub okolic? Jeśli nie to przejdź do punktu 2giego
2.Wyślij mi zdjęcia twoich cycków lub wstaw je tutaj to ocenimy czy jesteś kobitą
MyTuSmiechyACyganPodOknem napisał/a:
Proste
Tobie widać mózg zamarzł i stąd takie dyrdymały wypisujesz.
A ja tam cieszę się zawsze, jak nie jest poniżej zera. +30 też może być, zimny browar lepiej wchodzi
Chyba Ci się strony pomyliły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów