Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale dziecko będzie teraz do końca życia mieć darmowy przejazd windą.
I to w obie strony.
ponoć to jest najbardziej naturalna i najszybsza pozycja do rodzenia
~octave25, stary nawet nie wiesz, że źle srasz, kolana masz za nisko
Najlepsza pozycję do srania przyjmują Hindusi, przy patrzcie się. Podobno od małego ich uczą...
Najlepsza pozycję do srania przyjmują Hindusi, przy patrzcie się. Podobno od małego ich uczą...
lepiej by było jak by ich od małego zaczęli uczyć nie tylko jak ale i gdzie sie sra...
lepiej by było jak by ich od małego zaczęli uczyć nie tylko jak ale i gdzie sie sra...
Przecież uczą - najlepiej na ulicy i plaży.
Ten dzieciak też szczęściarz bo do końca życia będzie mógł jeździć windą za darmo
Luzy na cylindrach nie koniecznie. Kobiety zawsze rodziły na stoją, bo grawitacja pomaga, bo to najbardziej optymalny sposób. Dziś rodzą na leżąco. Co jest dla mnie zagadka. Który z was sra na leżąco? XD
Srasz na stojąco ?
Ale się tam musiała wydzierać ...... dobrze że bez audio
Jebaniutka ... poród w windzie teraz dzieciak będzie miał darmowe przejazdy windami do końca życia ?
Ale się tam musiała wydzierać ...... dobrze że bez audio
Nie zgapiaj komentarzy chłopaku.
Nie zgapiaj komentarzy chłopaku.
Sam "zgapiłeś" ten gówniany komentarz, hipokryto
Sam "zgapiłeś" ten gówniany komentarz, hipokryto
Po pierwsze Panie Hipokryto po drugie gdzie w głównym komentarzu było napisane ze będzie miało windę za free?
A faktycznie „główny komentarz” co nie zmienia faktu zebys ssał palę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów