📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poród uliczny- poród bardzo szybki, zaskakujący nagle rodzącą w niezwykłych warunkach i pozycji, przy których po prawidłowych nawet bólach przygotowawczych następuje wydalenie noworodka na zewnątrz po jednym lub dwóch bólach partych. To chyba byl taki
Czego to już te cyganki nie schowają pod te kiecki , kiedyś widziałem zgrzewkę piwa a teraz dziecko.
ytrewqqwerty napisał/a:
Poród uliczny- poród bardzo szybki, zaskakujący nagle rodzącą w niezwykłych warunkach i pozycji, przy których po prawidłowych nawet bólach przygotowawczych następuje wydalenie noworodka na zewnątrz po jednym lub dwóch bólach partych. To chyba byl taki
zona by udusila chyba ta kobite 2 porody, obydwa zakonczone kleszczami i cesarka... a taka jeb - jak pierdniecie z kleksem i po sprawie...
Przynajmniej dziecko będzie dożywotnio jeździć windą za free - jak jego urodzeni w szpitalu znajomi XD
fajny cycek miała.
~Beny napisał/a:
Podobno to wina jednego takiego, co lubił sobie popatrzeć
Tego nie wiedziałem. Dziękuje za linka.
lakeroll napisał/a:
ponoć to jest najbardziej naturalna i najszybsza pozycja do rodzenia
~octave25, stary nawet nie wiesz, że źle srasz, kolana masz za nisko
Panie skąd Pan wie jak ja sram? Wiedziałem o kolanach dlatego mam podnózek XD
Tradyt napisał/a:
Srasz na stojąco ?
Tak na Małysza. XD
Za te cyce piwko, a za poród oklaski - bez zbędnego pierdolenia kobitka ogarnęła temat.
Gość pewnie poszedł tylko śmieci wyrzucić, wraca i żona pyta:
- dlaczego tak długo?
= a jeszcze poród w windzie odbierałem
- dlaczego tak długo?
= a jeszcze poród w windzie odbierałem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów